8. maj 2021
Jette Staugaard er blandt andet instruktør på Effektiv motion for herrer. PR-foto
Jette Staugaard er blandt andet instruktør på Effektiv motion for herrer. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holder fast i fællesskabet med Facebook

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holder fast i fællesskabet med Facebook
Taastrup - 23. februar 2021 kl. 12:12

De fleste hold i TIK Gymnastik nåede lige netop at ønske hinanden god jul, inden nye corona-restriktioner lukkede foreningsidrætten ned. Men hvad gør man så for at holde fast i fællesskabet?

arrow Læs også: Gymnastikken flytter ud i det fri

Facebook er svaret.
»Er du også begyndt at savne lugten af gymnastiksal og en svedig highfive? Så er du ikke den eneste«.

Sådan står der på TIK Gymnastiks Facebook-side. Her kommer foreningens instruktører med deres bud på træningstips og på, hvad de savner mest ved gymnastikforeningen.

- Normalt er det her jo højsæsonen for alle vores hold. Men lige nu er der forfærdeligt stille i haller og sale. Så vi tænkte, at Facebook kunne bruges til at bryde stilheden, bringe vores fantastiske instruktører i spil og styrke fællesskabet, siger Marlene Fleischer, der er bestyrelsesmedlem i TIK Gymnastik.

Vi savner det fysiske møde

10 instruktører blev spurgt, om de havde lyst til at fortælle, hvad de savnede mest ved TIK Gymnastik, hvad de glædede sig mest til ved at komme i gang igen og om deres bedste tips til at holde gang i træningen. I 10 dage blev der hver dag lavet et opslag på foreningens Facebookside med en instruktør, og reaktionerne har været overvældende.

- I bestyrelsen gik vi med fornemmelsen af, at både instruktører og medlemmer savnede det at mødes fysisk og træne sammen. Det har vi i den grad fået bekræftet, for alle instruktører var med på ideen, og der er blevet taget godt imod det på Facebook med mange likes og kommentarer fra frivillige og medlemmer, siger Marlene Fleischer.

En af instruktørerne på Facebooksiden er Jette Staugaard, der bl.a. er instruktør på Effektiv motion for herrer. Hun var ikke et øjeblik i tvivl om, hvad hun både savner og glæder sig til.

- Jeg savner alle de inspirerende, søde gymnaster og deres fantastiske gå på mod, der altid efterlader mig med en skøn følelse efter en træningsaften. Jeg glæder mig til at se alle de skønne mennesker igen og til at give den gas, skrev hun blandt andet i teksten til Facebookopslaget.

Mere end træning

Selvom de ugentlige træninger er vigtige og det naturlige omdrejningspunkt i TIK Gymnastik, så handler foreningsfællesskabet om meget mere end det.

- Vi ville selvfølgelig gerne minde om, at man skal være fysisk aktiv. Men for os bliver de her opslag også en måde at minde os selv og hinanden om, hvor værdifuldt fællesskabet er. Om hvor meget vi glæder os til at se alle igen, for ingen skal sidde med følelsen af, at de er glemt. Så snart vi får grønt lys til at åbne, er vi klar til at sige hjerteligt velkommen, siger Marlene Fleischer.

arrow Først kom stort padelcenter: Nu er der flere padelbaner på vej
23. februar 2021 kl. 06:29 Opdateret: kl. 10:44
arrow Klub får penge til nyt udstyr i en sport for alle
26. december 2020 kl. 09:49 Opdateret: kl. 19:25

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?