25. marts 2019
Taastrup Kulturcenter lægger lokaler til samtalegruppen.
Taastrup Kulturcenter lægger lokaler til samtalegruppen.
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjælp til pårørende til psykisk syge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjælp til pårørende til psykisk syge
Taastrup - 14. september 2018 kl. 15:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Pårørende til psykisk syge i Taastrup og Albertslund har nu igen mulighed for at være med i en samtalegruppe,

At være pårørende til en psykisk syg er meget belastende og det kan være vanskeligt at vide, hvordan man bedst kan hjælpe. Indimellem ser det hele håbløst ud og det sker, at forholdet til øvrige familiemedlemmer også lider under det.

Gruppen mødes otte gange med cirka tre ugers mellemrum og det er gratis at deltage. Terapeuten, Jeanette Moe Frank, har stor viden og erfaring fra mange års arbejde med pårørende. Der er hver gang et oplæg/emne, som tages op, men ligeledes rig lejlighed til at deltagerne kommer til orde. Det tillægges stor betydning, at deltagernes erfaringer kommer i spil, ikke mindst fordi det giver oplevelsen af, at man ikke er alene med de følelser og frustrationer, som ellers hober sig op og til sidst bliver en hindring for, at kunne handle og tænke konstruktivt.

Medlemmer af Bedre Psykiatri har fortrinsret, men andre kan også komme i betragtning, hvis der skulle være ledig plads. Hvis man lever i parforhold, vil det i reglen være fornuftigst at begge deltager.

Gruppen starter onsdag d. 19. september kl. 19 - 21 i Taastrup Kulturcenter. Adressen er Poppel Allé 12, 2630 Taastrup.

De følgende datoer er: 10. okt.- 31. okt.-21. nov.- 5. dec.- 16. jan.- 7. feb.- 28. feb. Alle dage er onsdage og tidsrummet 19.00 - 21.00.

Tilmelding foregår først til mølle og man skal kontakte formand Leif Lindbjerg på tlf. 22671835 eller mail: leif.lindbjerg@gmail.com

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk