22. juni 2021
Her er Læringshuset. Det er det navn, som den nye bygning, der skal rumme klub, dagtilbud og skole, har fået. Planen er, at bygningen åbner efter efterårsferien. Foto: Jens Wollesen
Her er Læringshuset. Det er det navn, som den nye bygning, der skal rumme klub, dagtilbud og skole, har fået. Planen er, at bygningen åbner efter efterårsferien. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her er navnet til ny skole: - Jeg synes, det er det rigtige navn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her er navnet til ny skole: - Jeg synes, det er det rigtige navn
Taastrup - 12. maj 2021 kl. 11:43
Af Kasper Ellesøe

Så er næste skridt taget i sagen om navnet til den nye bygning i bydelen Nærheden, der skal rumme både skole, dagtilbud og klub.

arrow Læs også: Se billederne: Sådan går byggeri af 173 boliger i ny bydel

I hvert fald har institutions- og skoleudvalget i Høje-Taastrup Kommune nu besluttet, at Læringshuset i Nærheden officielt skal have navnet »Læringshuset«.

Den beslutning er taget efter, at udvalget har afholdt et møde med brugerbestyrelserne i klubberne og skolen, der skal have deres daglige gang i bygningen.

- Det lykkedes på en okay måde at få besluttet navnet. Tilkendegivelserne er undervejs strittede i forskellige retninger, men udvalget var enige om, at det var det bedste navn til et hus, der skal rumme forskellige tilbud, om end der ikke var lige stor begejstring for navnet. Jeg synes, det er det rigtige navn, fordi huset er mere end en traditionel skole og skal indeholde forskellige funktioner, siger Kurt Scheelsbeck (K), formand for institutions- og skoleudvalget.

I mødet med brugerbestyrelserne kom også en række andre forslag til navne frem, fremgår det af et notat til sagen.

Læringshuset Hedehusene, Børnehuset/Børneungehuset. Nærlotteheden Skole, Multihuset i Nærheden, Læringshuset Nærheden, Sejlbjerg Skole og Læringshuset Hartmannsminde, var nogle af forslagene.

Men administrationen foreslog altså, at det nye hus blot skal hedde »Læringshuset«, og det er nu godkendt af udvalget.

Beslutningen skal endeligt godkendes af byrådet den 18. maj.

arrow Store planer: Vil bygge helt nyt hus til sundhed og bevægelse
19. maj 2021 kl. 19:48 Opdateret: kl. 11:20

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?