10. december 2019
Sidste år vandt Høje-Taastrup Bokseklub Foreningsprisen på de 25.000 kroner, som er sponsoreret af Danske Bank i Taastrup. Publikum til Foreningsprisfesten fik overværet overrækkelsen. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Sidste år vandt Høje-Taastrup Bokseklub Foreningsprisen på de 25.000 kroner, som er sponsoreret af Danske Bank i Taastrup. Publikum til Foreningsprisfesten fik overværet overrækkelsen. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her er de nominerede til stor pris: Kæmper om 25.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her er de nominerede til stor pris: Kæmper om 25.000 kroner
Taastrup - 10. september 2019 kl. 11:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så er de fem nominerede til årets Foreningspris offentliggjort.

Det er et bedømmelsesudvalg, der står bag udvælgelsen af de fem nominerede til Foreningsprisen, som er med i opløbet om 25.000 kroner, 10.000 kroner og 5000 kroner, som er sponsoreret af Danske Bank, og som overrækkes fredag den 27. september, når den årlige Foreningsprisfest afholdes på Frivillig Fredag i Taastrup Teater & Musikhus.

De fem nominerede er OK-Klubben Høje-Taastrup, Hedelands Veteranbane, Høje Taastrup Seniorkor, Hedehusene Idræts Forening og TG80 IF.

Udover Foreningsprisen uddeles også Hædersprisen og Ungelederprisen.

Hædersprisen gives til to personer, der gennem en årrække har ydet en ekstraordinær indsats for foreningslivet i Høje-Taastrup Kommune. Kandidaterne er blevet indstillet af enkeltpersoner eller foreninger.

Derudover er der Unglederprisen, som er Folkeoplysningsudvalgets pris til et ungt menneske under 25 år, som yder en stor indsats i foreningen. Prisen er på 5000 kroner, som gives til den unge leder. Særligt ved denne pris er, at afstemningen foregår online på Kulturhusenes hjemmeside, og her kan alle stemme frem til selve dagen for Foreningsprisfesten.

De nominerede er Sarah Mie Hansen (Hedehusgårdens Ride Klub), Nathalie Rove Olsen (Taastrup Gymnastik Forening) og Mathias Sørensen (DDS Jacala).

Foreningsprisfesten afholdes for at hylde de mange frivillige ildsjæle og deres arbejde i Høje-Taastrup Kommune.

Den festlige dag starter kl. 17.00 i Taastrup Teater- og Musikhus' foyer på Kjeld Abells Plads, hvor jægersoldat og eventyrer, Erik B. Jørgensen, som man også kender fra »Korpset« på TV2, vil holde et spændende foredrag med titlen »Sammenhold eller gå kold«.

Kl. 18.30 vil der være mulighed for lidt at drikke, inden den store Foreningsprisfest kl. 19.00 går i gang. Her vil sangerinden Emmelie de Forest og den lokale stand-up komiker, Mads de Krak stå for underholdningen.

Det er helt gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Det kan gøres inde på Kulturhusenes hjemmeside www.kulturhusenehtk.dk, hvor man også kan stemme på, hvem man synes årets ungeleder skal være.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk