19. januar 2019
Der var godt varmt i amfiteatret i Hedeland, da den 9. udgave af Hedelandsfestival lørdag løb af stablen, men de unge gav den alligevel godt med gas på scenen.
gallery icon

Se billedserie

Der var godt varmt i amfiteatret i Hedeland, da den 9. udgave af Hedelandsfestival lørdag løb af stablen, men de unge gav den alligevel godt med gas på scenen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hedelandsfestival i smeltende hede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hedelandsfestival i smeltende hede
Taastrup - 10. juni 2018 kl. 21:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag blev den 9. Hedelandsfestival fyret af i Teater Hedeland med temperaturer, der sneg sig op imod de 30 grader.

Men det afholdt ikke de unge mennesker fra at rocke i Hedeland, da Reerslev Skoles Landsbyordning endnu engang slog dørene op til en velsmurt musikfestival.

Borgmester Michael Ziegler åbnede festivalen, blandt andet med en anekdote om sin egen korte sangkarriere, og han kunne sammen med de øvrige publikummer glæde sig over at se både nye og gamle navne på scenen.

- Vi er rigtig stolte af at se både nye og tidligere bands på scenen hvert år. Der er en særlig glæde ved at se hvordan de unge udvikler sig selv og deres musik som tiden går, samtidig med at vi hele tiden ser nye små frø plantet, siger arrangør Lars Vesterdal fra Reerslev Skoles Landsbyordning.

- Vi savner bare, at flere skoler, SFO'er eller klubber fra kommunen kommer ud og spiller. Men måske ser vi dem næste år, tilføjer han.

Folkene bag Hedelandsfestivalen rettede fra scenen en tak til alle deltagere, frivillige og Høje-Taastrup Kommune, der støtter arrangementet og lovede at lægge sig i selen for at skabe en endnu større festival næste år, hvor et 10 års jubilæum venter.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk