23. oktober 2019
Forbrugerne var vilde med at aflevere mange tomme flasker og dåser på én gang ved bare at hælde dem i »Drop & Go«, da Dansk Retursystem sidste år testede deres seneste bud på en ny måde at aflevere pant på. I dag vender Drop & Go-løsningen tilbage. PR-foto
Forbrugerne var vilde med at aflevere mange tomme flasker og dåser på én gang ved bare at hælde dem i »Drop & Go«, da Dansk Retursystem sidste år testede deres seneste bud på en ny måde at aflevere pant på. I dag vender Drop & Go-løsningen tilbage. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Har du meget pant?: Hurtig mulighed for pantaflevering vender tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Har du meget pant?: Hurtig mulighed for pantaflevering vender tilbage
Taastrup - 23. april 2019 kl. 15:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dansk Retursystem, der driver pantsystemet, arbejder løbende på forskellige muligheder, der skal gøre det endnu lettere for os alle at aflevere pant. Det seneste år har virksomheden testet en mobil afleveringsløsning med stor succes.

arrow Læs også: Det bliver nemmere at aflevere pant: Pantstation skal bygges om

- I 2018 testede vi den mobile løsning, »Drop & Go«, hvor forbrugerne kan masseaflevere - og få deres pantpenge med det samme. Vi vil gerne se, om den løsning kan bruges på pantstationerne, og derfor tester vi i første omgang ved at ombygge pantstationen i Høje-Taastrup, forklarer Marlene Fris, der er markedsdirektør i Dansk Retursystem.

Fra tirsdag, mens den nye teknologi indbygges i pantstationen, kan forbrugerne igen aflevere tomme flasker og dåser i »Drop & Go«, der bliver opstillet ved siden af pantstationen på genbrugsstationen i Høje-Taastrup. I Drop & Go hældes dåser og flasker ned i en sluse, hvorefter de bliver talt automatisk, og panten kan blive udbetalt.

- »Drop & Go« blev testet på festivaler, hos Dagrofa og ved Rødovre Centrum. De steder var »Drop & Go« bemandet, og det er en dyr løsning. Derfor vil vi gerne teste teknologien i pantstationen i Høje Taastrup, uden at der ikke er personale til stede. Mange forbrugere har spurgt til, hvornår løsningen vendte tilbage, og de kan nu sætte kurs mod Høje-Taastrup, siger Marlene Fris.

»Drop & Go« kan prøves ved pantstationen i Høje-Taastrup på genbrugsstationen på Lervangen fra tirsdag d. 23. april kl. 10:00.

Til maj genåbner selve pantstationen med den nye teknologi.

arrow Ny fabrik skal håndtere 2 mio. tomme emballager - om dagen
22. november 2018 kl. 05:51 Opdateret: kl. 22:31
arrow Sådan bliver ny pant-fabrik
06. september 2018 kl. 13:24 Opdateret: kl. 16:44

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk