18. oktober 2021
Man kan blive klogere på mange ting omkring akvarier og deres fisk, når der er Akvariedage i Høje Taastrup den 4.-6. oktober. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Man kan blive klogere på mange ting omkring akvarier og deres fisk, når der er Akvariedage i Høje Taastrup den 4.-6. oktober. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Har du akvarium? Blev inspireret til Akvadage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Har du akvarium? Blev inspireret til Akvadage
Taastrup - 02. oktober 2019 kl. 15:42

Fire akvarieforeninger er gået sammen om at udbrede kendskab til akvariehobbyen ved et stort arrangement i Høje-Taastrup den 4. - 6. oktober.

Det er klubberne Københavns Akvarieforening, Storkøbenhavns Akvarieklub, Roskilde Af og Holbæk Akvarie Klub, som står bag arrangementer, der byder på foredrag, stande og gode tilbud.

I foredragssalen vil der i åbningstiden være løbende foredrag. Her kan man blandt andet høre rejseforedrag med Dansk Akvarie Union formand, Tonny Brandt Andersen.

Desuden vil Hans Ole Kofoed, som har fået mange anerkendelser for sine planteakvarier, fortælle om sine mange erfaringer med planteakvarier, og specielt hvordan får succes med planteakvariet.

En anden lokal foredragsholder er den mest vindende akvarist i Danmark, Jan Lyngdorf, der vil fortælle om, hvordan man får et smukt akvarium med kunstige planter og det næsten vedligeholdelsesfrie akvarium.

For specielt interesserede vil Peter Petersen, Den Blå Planet fortælle om maller, ligesom Carsten From Hansen vil fortælle om hans fangster af Vildgubbyer i Europa.

Publikum kan besøge de fire akvarieforeninger på deres stande på akvadagene den 4.-6. oktober.

Det holdes i Copenhagen Outlet Design ved blå indgang City 2.

Der er på Akvadagene åben for publikum fredag fra klokken 14 - 19, lørdag og søndag fra klokken 10 - 17.

Læs mere om arrangementet på www.akvarieklub.dk.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Rejser du til udlandet i år?