14. august 2020
Fryd Frydendahl er nysgerrig på, hvem der bor bag facaderne i Taastrupgaard. Hun kommer selv fra Hvide Sande, men har boet i New York de sidste 12 år og arbejder ofte i København. Foto: Mie Neel
Fryd Frydendahl er nysgerrig på, hvem der bor bag facaderne i Taastrupgaard. Hun kommer selv fra Hvide Sande, men har boet i New York de sidste 12 år og arbejder ofte i København. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hængende tæpper fra altanerne: Fotograf udstiller hverdagslivet i boligområde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hængende tæpper fra altanerne: Fotograf udstiller hverdagslivet i boligområde
Taastrup - 08. juli 2020 kl. 19:17
Af Stina Felby Egerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kæmpe tæpper med motiver af livet i Taastrupgaard skal give et billede af den mangfoldighed, området rummer - og den forandring, det står overfor.

arrow Læs også: Livet bag facaden bliver fortalt på farvestrålende tæpper

Det er den 36-årige fotograf Fryd Frydendahl, der står bag værkerne.

Hun vil i løbet af juli og august tage billeder til udstillingen, og der er fernisering den 10. september i forbindelse med Vestegnens Kulturuge, hvor Kulturkvarteret i Taastrupgaard også bliver indviet.

Fryd Frydendahls Fotoprojekt i Taastrupgaard lægger op til den store forandringsproces, boligområdet står overfor, hvor det er planen at omdanne Taastrupgaard og Selmosekvarteret til hele Høje-Taastrups Kulturkvarter.

En del af Vestegnens Kulturuge

Derfor er AKB Taastrupgaard og Høje-Taastrup Kommune sammen med kunstrådgivningsbureauet Somewhere ved at udarbejde en kunst- og kulturstrategi for området.

Under Vestegnens Kulturuge indvies Kulturkvarteret med to offentlige kunstværker af to internationalt anerkendte kunstnere - en performance af Lilibeth Cuenca Rasmussen og den udendørs fotoudstilling af Fryd Frydendahl.

Man kan som virksomhed, forening eller privatperson sponsorere et eller flere kunstværker til fotoudstillingen. Det koster 5000 kroner for et tæppe, som man vil få, når udstillingen er slut.

Vil du vide mere, så kontakt Stine Vad Johansen, Kulturkonsulent i Høje Taastrup Kommune på StineJo@htk.dk

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk