17. september 2019
TIK Håndbold topper 3. division. Til venstre er det Matias Campbell, der torsdag skal spille mod sin kommende klub, og til højre er det Kristoffer Eiberg - begge er inde omkring truppen til ungdomslandsholdene. PR-foto
TIK Håndbold topper 3. division. Til venstre er det Matias Campbell, der torsdag skal spille mod sin kommende klub, og til højre er det Kristoffer Eiberg - begge er inde omkring truppen til ungdomslandsholdene. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Håndboldklub topper rækken - nu venter svær modstander

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndboldklub topper rækken - nu venter svær modstander
Taastrup - 11. februar 2019 kl. 11:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TIK Håndbold spillede sig torsdag aften på førstepladsen i 3. Division, hvor Dianalund var på besøg.

arrow Læs også: Håndboldherrer sikrer oprykning

Næsten 500 tilskuere, var med til at skabe en helt fantastisk stemning, og samtidig havde man inviteret håndbold-DJ Morten Jørgensen, som ved det nyligt afholdte VM i Royal Arena stod for den musikalske underholdning.

TIK Håndbold satte sig hurtigt på kampen og fik efter en nogenlunde jævnbyrdig start bragt sig foran med et par mål og kunne gå til pause med en føring på 14-9.

Anden halvleg blev en smule mere jævnbyrdig, og kampen endte 29-24 til TIK Håndbold efter gode præstationer af målmand Andreas Tyndeskov Voetmann, Frederik Nielsen og den blot 17-årige Jonas Hørbye

Lørdag eftermiddag var TIK Håndbold igen i kamp, da Jernløse var på besøg i Taastrup Idræts Center, og her blev det også til TIK-sejr på 29-25.

Næste opgør for TIK Håndbold bliver på torsdag den 14. februar, hvor ligaholdet fra Nordsjælland Håndbold kommer på besøg i Taastrup Idræts Haller i 5 runde af landspokalturneringen Santander Cup.

En lille sjov historie er, at TIK-spilleren Matias Campbell i den forgangne uger har skrevet en treårig kontrakt med netop Nordsjælland Håndbold gældende fra næste sæson.

arrow TIK Håndbold på vej i 2. division: Klar til topkamp
16. marts 2019 kl. 19:26 Opdateret: kl. 14:48
arrow Video og stor billedserie: Håndbolddrenge i pokal-triumf
27. januar 2019 kl. 17:01 Opdateret: kl. 09:07
arrow TIK-spillere udtaget til landsholdet
15. december 2018 kl. 10:47 Opdateret: kl. 15:27

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk