22. august 2019
Mikkel Hansen vender tilbage til Taastrup og afholder sin camp til sommer. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Mikkel Hansen vender tilbage til Taastrup og afholder sin camp til sommer. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Håndbold-verdensmester fortsætter kamp mod mobning i Taastrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndbold-verdensmester fortsætter kamp mod mobning i Taastrup
Taastrup - 20. februar 2019 kl. 19:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selvom VM i herrehåndblod for længst er overstået med guld, og var en personlig triumf for Mikkel Hansen, så er der stadig masser af kampgejst tilbage i Mikkel Hansen.

Den nybagte far fortsætter kampen mod mobning i tæt samarbejde med Vitamin Well. Sammen lancerer de Vitamin Well Celebrate for at indsamle penge til bekæmpelsen af mobning.

Mikkel Hansen kæmper på sidelinjen for sin hjertesag, MH24 - Mikkel Mod Mobning, der skal stoppe mobning og øge tolerancen blandt børn og unge. Mikkel tager udgangspunkt i sin egen sport, og derfor afholder han camps, hvor de unge håndboldspillere lærer værdien af god holdånd. Den næste camp bliver afholdt i Taastrup den 23. juni. I den forbindelse arbejder Mikkel tæt sammen med Vitamin Well for at skabe opmærksomhed omkring den gode sag og samle penge ind til foreningens arbejde.

I 2018 indledte Mikkel Hansen og Vitamin Well et samarbejde med en ambition om at sætte fokus på mobning. Samarbejdet kom godt fra start med succesen »Løb Mod Mobning«, der blev afholdt i oktober 2018 i København. Her blev der indsamlet over 40.000 kroner til MH24 foreningens arbejde. Næste skridt i samarbejdet har netop set dagens lys med lanceringen af den nye drik Vitamin Well Celebrate.

- Samarbejdet med Vitamin Well er noget, som jeg personligt kan spejle mig i og et helt rigtigt match med MH24. I mine øjne er det et meningsfuldt partnerskab, som kan gøre en vigtig forskel for børn og unge. Når du køber en Vitamin Well Celebrate, er du med til at sætte fokus på mobning, som desværre stadig er et stort problem i vores samfund, siger Mikkel Hansen. For hver solgt Vitamin Well Celebrate går der én krone til MH24.

En undersøgelse fra 2014 lavet af Statens Institut for Folkesundhed viser, at hele 11 procent af børn i 11-års alderen oplever mobning flere gange om måneden. Særligt inden for håndbold oplever hvert 8. barn at blive mobbet i en sådan grad, at de vælger at stoppe med at gå til det.

Se billederne fra sidste års camp i Taastrup i billedgalleriet øverst i artiklen.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk