19. juni 2019
Pengene fra indtægterne til en fredagsbar på Høje-Taastrup Gymnasium blev givet til Danmarks Indsamling. I alt blev der samlet 3500 kroner ind på gymnasiet. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Pengene fra indtægterne til en fredagsbar på Høje-Taastrup Gymnasium blev givet til Danmarks Indsamling. I alt blev der samlet 3500 kroner ind på gymnasiet. PR-foto
Foto: NICOLAS STJERNSTROEM
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gymnasiet samlede penge ind til udsatte piger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gymnasiet samlede penge ind til udsatte piger
Taastrup - 09. februar 2019 kl. 11:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag d. 1. februar blev der afholdt fredagscafé på Høje-Taastrup Gymnasium, men det var ikke en hvilken som helst café.

For alle pengene, der blev samlet ind til caféen, gik direkte til Danmarks Indsamling og dermed til verdens udsatte piger og kvinder.

Til caféen kunne man ud over snacks, pandekager og drikkevarer betale for at deltage i forskellige aktiviteter som bordtennis, FIFA-turnering, forskellige kort- og brætspil - og lærer-dart, hvor man i stedet for at sigte efter farver og tal på en skydeskive, skulle sigte efter billeder af skolens lærere - som selvfølgelig var blevet spurgt først.

Derudover blev der afviklet en intens snørrebåndskonkurrence, hvor der blev kæmpet af både elever og lærere.

Det var eleverne fra udvalget »HTG's fremtid«, der stod for at arrangere caféen, som var velbesøgt af såvel elever som lærere.

Det lykkedes at indsamle over 3500 kroner, som vil blive brugt til at sikre pigers tryghed og uddannelse, hvor der er mest brug for det.

Danmarks Indsamling løb af stablen 2. februar og i alt blev der indsamlet 71.708.044 kroner til verdens udsatte piger.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk