15. juli 2019
Ditte Ajaaja Frostholm fra Høje-Taastrup Bokseklub vandt for nylig en turnering i Riga i Letland. PR-foto
Ditte Ajaaja Frostholm fra Høje-Taastrup Bokseklub vandt for nylig en turnering i Riga i Letland. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Guld og sølv til bokseklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Guld og sølv til bokseklub
Taastrup - 14. marts 2019 kl. 21:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For nylig havde Høje-Taastrup Bokseklub tre boksere til henholdsvis de sjællandske mesterskaber og de sjællandske begynder-mesterskaber, mens en enkelt bokser drog til Riga, Letland.

Hussein Al-Rofaie boksede sig til finale i begyndermesterskaberne efter en semifinale, hvor en meget højere bokser voldte en del besvær, men Hussein Al-Rofaie er en fighter og kæmpede sig bravt videre til finalen. I finalen mødte Hussein en bokser fra Haslevm som han trods nervøsitet og lidt energi vandt med 3-2, og nu kan kalde sig sjællandsk begyndermester.

Jakob Nadeem Alwan deltog også i begyndermesterskaberne og gik direkte videre til finalen. Her havde han dog svært ved at holde fokus og boksede langt fra sin normale standard. Han blev slået og måtte og fik sølv.

Lukas Bauer boksede sin første U17-kamp ved de sjællandske mesterskaber mod en bokser fra Gilleleje. Det endte med en tæt kamp til begges overraskelse til et nederlag til Lukas Bauer på 2-3, og han missede derfor finalen.

Fra kvindeafdelingen tog Ditte Ajaaja Frostholm til Riga i Letland for at deltage i en turnering. I semifinalen mødte hun en bokser fra Ukraine, som hun slog sikkert. I finalen mødte Ditte en fysisk stærk elite-europamester fra Bulgarien. Efter en hård fysisk kamp blev det til en kneben sejr og en flot guldmedalje til Høje-Taastrup-bokseren.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk