6. december 2020
De Konservative har de sidste mange år holdt et velbesøgt grundlovsmøde på Blaakildegaard i Taastrup. Sidste år blev det aflyst på grund af folketingsvalget, og i år må det aflyses på grund af corona-restriktioner. Foto: Jens Wollesen
De Konservative har de sidste mange år holdt et velbesøgt grundlovsmøde på Blaakildegaard i Taastrup. Sidste år blev det aflyst på grund af folketingsvalget, og i år må det aflyses på grund af corona-restriktioner. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grundlovsfejring bliver virtuel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grundlovsfejring bliver virtuel
Taastrup - 04. juni 2020 kl. 15:13
Af Stina Felby Egerup

For andet år i træk må de lokale konservative aflyse deres ellers meget velbesøgte grundlovsmøde, der gennem mange år er blevet afholdt på den smukke gårdsplads på Blaakildegaard i Taastrup.

Sidste år udskrev daværende statsminister Lars Løkke folketingsvalg til afholdelse den 5. juni, og i år fastholder regeringen fortsat et forsamlingsforbud på over 10 personer.

- Måske forhøjes antallet på mandag den 8. juni, men det er jo desværre for sent i forhold til et møde på fredag den 5. juni, lyder det fra en ærgerlig Kurt Scheelsbeck, næstformand hos Konservative i Høje-Taastrup.

Grundloven skal dog alligevel fejres, mener de lokale partifolk, men de særlige tider kræver utraditionelle løsninger. Derfor vil man på fredag den 5. juni klokken 16.00 kunne følge en afslappet samtale mellem to lokale konservative profiler. Det drejer sig om borgmester Michael Ziegler og folketingskandidat Merete Scheelsbeck, der via borgmesterens side på Facebook vil sende fra klokken 16 til 16.15.

Årets tema
I deres samtale vil Michael Ziegler og Merete Scheelsbeck blandt andet fokusere på den helt særlige indsats, som store grupper inden for sundheds-, social- og beredsskabsområdet har ydet gennem de seneste måneder, og de vil fortælle lidt om, hvad nedlukningen af samfundet har betydet for dem.

De to lokale konservative profiler vil naturligvis også kigge fremad og give deres bud på, hvordan den særdeles bekostelige nedlukning af samfundet vil påvirke os alle i årene frem.

Endelig vil de give hver deres bud på en »yndlingsparagraf« taget fra Danmarks Riges Grundlov.

- Fælles men hver for sig kan vi derfor fejre og markere grundlovens 171-års fødselsdag på fredag, siger Kurt Scheelsbeck.

Man kan følge samtalen på https://www.facebook.com/michaelzi/, hvor man også kan debattere med Michael Ziegler og Merete Scheelsbeck efterfølgende.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?