25. marts 2019
På Vestegnens Privatskole gik Grøn Dag i år til Hedeland og eleverne tog blandt andet turen opad bakkerne ved amfiteatret. Foto: Svend Erik K. Nathan
gallery icon

Se billedserie

På Vestegnens Privatskole gik Grøn Dag i år til Hedeland og eleverne tog blandt andet turen opad bakkerne ved amfiteatret. Foto: Svend Erik K. Nathan
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grøn sommerdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grøn sommerdag
Taastrup - 10. september 2018 kl. 20:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forleden var der Grøn Dag på Vestegnens Privatskole og alle skolens elever og lærere tog på tur til Hedeland. Eleverne fra 5. til 10. klasse cyklede i en lang række fra skolen til amfiteateret, hvor de blev mødt af indskolingsklasserne, der var kørt i bus.

Der blev indledt med fællessang 'Septembers himmel er så blå' og derefter blev der spillet bold, klatret i bakker, leget på naturlegeplads, spillet vikingespil og frisbee.

Efter fælles frokost i det grønne cyklede alle hjem til skolen - og da alle elever og lærere vel hjemme på Vestegnens Privatskole kom regnen.

Grøn Dag er en årlig fælles udflugtsdag for hele skolen, der altid afholdes den sidste fredag i august. Tidligere udflugtsmål har været Rosenborg Slot og Kongens Have, Arken Museum og Ishøj Strand, hvor der blev konkurreret om at bygge det flotteste sandslot.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk