29. september 2020
Hyggelig og festlig musik under åben himmel - så kan det ikke blive bedre, især ikke når det samtidig er gratis. Caféband er blandt de optrædende orkestre, når den årlige »Fest i haven« holdes i Taastrup Kulturcenters have 15. august.
Hyggelig og festlig musik under åben himmel - så kan det ikke blive bedre, især ikke når det samtidig er gratis. Caféband er blandt de optrædende orkestre, når den årlige »Fest i haven« holdes i Taastrup Kulturcenters have 15. august.
Foto: JESPER KILDEBOGAARD
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gratis sensommerfest i haven med hyggelig musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gratis sensommerfest i haven med hyggelig musik
Taastrup - 11. august 2020 kl. 12:47

Det store, traditionelle sensommerarrangement »Fest i haven« er ikke ramt af coronakrisen. Lørdag den 15. august er der derfor fire timers gratis jazz og hyggemusik under åben himmel i Taastrup Kulturcenters have.

Her bliver der glad, frisk, hyggelig og swingende musik fra den udendørs scene, og der er som altid gratis adgang til kulturhaven - og musikken - klokken 14.00-18.00.

Alle fornødne coronasikringstiltag er taget. Der er sat stolerækker op med behøring afstand, så man trygt kan komme og hygge sig i god fysisk afstand til de nærmeste, men med masser af fælles glæde om musikken.

»Fest i haven« byder på optræden med tre orkestre, som på skift indtager den fine, udendørs scene foran et forhåbentlig igen stort og engageret publikum. Gå bare ind i haven på siden af kulturcenteret, og vær med.

Den lokale jazz- og swingkvintet Caféband indleder eftermiddagen under åben himmel og vil nå rundt i mange forskellige genrer og på mange forskellige sprog, selvfølgelig også med danske jazztoner undervejs. Caféband var med til at starte musiktraditionen for ni år siden.

Også næste orkester vil være en velkendt havefestgæst. Vestegnens traditionelle jazzorkester, South Coast Stompers, overtager efter klargøring af scenen instrumenter og scenegulv med forrygende swing og traditionel jazz på nodepultene.

Paul Harrison Band, som har spillet klassisk jazz live siden 1998, runder den hyggelige lørdagshavefest af. Den britiske klarinettist og saxofonist Paul Harrison står i spidsen for musikerne, der har sangeren Camilla Ernen i front.

De særlige omstændigheder betyder, at »Fest i haven« ikke kan rykke indendørs, hvis det skulle blive regnvejr. Så må arrangementet desværre aflyses. Men alle de medvirkende satser på bragende flot vejr, og meteorologerne ser ud til at være med på holdet.

Der vil være salg af kolde drikkevarer, men kulturcenterets café er lukket, så der er ingen servering af mad. Tag derfor selv eventuelt en lille skovtursmadpakke og/eller en termokande med kaffe og krus med hjemmefra - det må man godt i dagens anledning.

»Fest i haven« startede i 2012 som en høstfest og har undervejs været en midsommerfest, inden den fik sit nuværende navn. Den arrangeres af kulturhusene i Høje-Taastrup Kommune i samarbejde med Vestegnens Jazzkompagni, Taastrup Jazzklub og Lars Green Musik.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk