14. oktober 2019
Nu kan man igen prøve gratis parkour-træning ved Hedehushallen. Foto: Anders Ole Olsen
Nu kan man igen prøve gratis parkour-træning ved Hedehushallen. Foto: Anders Ole Olsen
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gratis gadeidræt skydes i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gratis gadeidræt skydes i gang
Taastrup - 19. april 2019 kl. 12:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dagene bliver længere, vejret varmere, og gaderne begynder at summe af liv. Det betyder, at GAME i Hedehusene nu kridter asfalten op og starter træninger i parkour ved Hedehushallen.

GAME's lokale frivillige instruktører, som GAME kalder Playmakere, står klar til at drive ugentlige træninger i parkour ved Hedehushallen.

- Vores Playmakere har glædet sig enormt meget til at komme i gang med zone-træningerne på asfalten. De har netop været på uddannelses-camp, så de er klar til at drive endnu federe træninger for børn og unge på asfalten, fortæller Asmat El Ouargui, som er projektkoordinator på Playmakerprogrammet.

GAME-zone Hedehusene holder til ved de små betonvægge ved Hedehushallen, og har ugentlige træninger i parkour torsdag klokken 16.30 - 18.00.

Alle børn og unge i alderen 8 til 16 år er velkommen til at dukke op til træningerne. Det er helt gratis, og alle kan være med, også selvom man ikke har prøvet det før.

GAME-zone Hedehusene driver aktiviteterne i samarbejde med Høje Taastrup Kommune, Den boligsociale Helhedsplan Charlottekvarteret og Klub 5'eren i Charlottekvarteret.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk