17. maj 2021
Martin Kjellerup gør lidt ekstra for de børn og unge, han underviser i badminton i TIK. Blandt andet derfor er han blevet kåret som årets træner af DGI og Badminton Sjælland. Foto: Jan Panduro
Martin Kjellerup gør lidt ekstra for de børn og unge, han underviser i badminton i TIK. Blandt andet derfor er han blevet kåret som årets træner af DGI og Badminton Sjælland. Foto: Jan Panduro
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gør altid lidt ekstra: Derfor er Martin årets træner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gør altid lidt ekstra: Derfor er Martin årets træner
Taastrup - 17. april 2021 kl. 19:32

Martin Kjellerup fra Taastrup Idrætsklub Badminton er af DGI og Badminton Sjælland, blevet kåret til årets træner på Sjælland.

arrow Læs også: Se listen: De blev hædret ved idrætsevent

Til dagligt træner Martin Kjellerup ungdoms- og seniorspillere i den lokale Taastrup-klub, hvor spillerne nyder godt af hans altid positiv, konstruktive og rolige tilgang til trænergerningen.

- Han forstår at finde balance mellem læring og sjov og møder alle spillere i øjenhøjde. Han er dedikeret og støtter op om spillere - også dem der vil noget ekstra med deres badminton, lyder det fra klubben..

Martin Kjellerup har den højeste DGI-træneruddannelse, man kan få, og har derfor et rigtig godt udgangspunkt for at give spillerne de bedste betingelser.

Men Martin gør altid lidt ekstra. Han arrangerer hvert år en sommerlejr for ungdomsspillerne, der har været en stor succes med enorm opbakning. Det er en uge med udfordrende træning, sjov og masser af sociale aktiviteter.

- Vi er meget stolte af, at vores træner er blevet kåret til årets træner på Sjælland. Martin er en enorm kapacitet i TIK-Badminton, og med sit positive væsen og altid engagerede indstilling, er det fuldt fortjent, lyder det fra Alex Svendsen der er Ungdomsformand i TIK-Badminton.

TIK-Badminton er en lokal badmintonklub i Taastrup, hvor der er plads til spillere i alle aldre og på alle niveauer. Her tilbydes træning til alle. Uanset om man er øvet eller nybegynder.

arrow Se tallene: Her er de største foreninger i kommunen
26. juli 2019 kl. 09:29 Opdateret: kl. 09:29
arrow Taastrup Elite Badminton taber igen
25. februar 2019 kl. 11:46 Opdateret: kl. 10:01

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?