22. marts 2019
Mikkel Bønnelycke er tiltrådt som CFO hos GlobalConnect. PR-foto
Mikkel Bønnelycke er tiltrådt som CFO hos GlobalConnect. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: GlobalConnect henter ny direktør i væksteventyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GlobalConnect henter ny direktør i væksteventyr
Taastrup - 11. juli 2018 kl. 11:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

GlobalConnect, der tidligere på året fik Konkurrencerådets godkendelse til at opkøbe Nianet, er i fuld gang med implementeringen af en større vækststrategi internationalt og på hjemmemarkedet i Danmark. Som ny CFO/finansdirektør skal Mikkel Bønnelycke stå i spidsen for den økonomiske styring af vækststrategien de kommende år.

Mikkel Bønnelycke har mere end 10 års erfaring med strategi og ledelse fra blandt andet Deloitte Business Consulting, TDC, Telenor og Swipp. Senest har Mikkel Bønnelycke arbejdet som CFO for Lessor, hvor han spillede en central rolle i salget af virksomheden.

Mikkel Bønnelycke er tiltrådt som CFO på et tidspunkt, hvor GlobalConnect udvider forretningen. Det er et vækstscenarie, som Mikkel Bønnelycke ser frem til at være en central del af.

- Med Nianet som en integreret del af GlobalConnect forventer jeg, at vi bliver en endnu mere agil spiller på markedet for fiber, cloud, datacenter og outsourcing samtidig med, at konkurrenterne skal redefinere sig selv. Det giver spændende perspektiver de kommende år, fortæller Mikkel Bønnelycke.

Han tiltrådte som CFO den 1. juni og har store forventninger til sin nye arbejdsplads.

- Efter opkøbet af Nianet har vi fået en helt ny organisation, hvor der er kommet mange nye kompetencer i spil. Det skaber en smittende entusiasme, og alle er fokuserede på at udvikle virksomheden. Vi skal nemlig være sultne for at opnå nye og højere mål samtidig med, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og begge dele kan jeg i den grad mærke er til stedet i hele virksomheden, slutter Mikkel Bønnelycke, der 38 år.

Privat bor han i Sorgenfri og har en søn på syv år. Han løber forhindringsløb og sejler når tiden er til det. I vinterhalvåret er det skipisterne, der trækker i Mikkel Bønnelycke.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk