19. januar 2019
Irene Hansen, formand for Kul?tour, hyldede fra scenen på Taastrup Teater Kirsten Pedersen, som for 20 år siden tog initiativ til Kul?tour. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Irene Hansen, formand for Kul?tour, hyldede fra scenen på Taastrup Teater Kirsten Pedersen, som for 20 år siden tog initiativ til Kul?tour. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Glad Kul'tourformand: Juhu - det lykkedes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glad Kul'tourformand: Juhu - det lykkedes
Taastrup - 12. juni 2018 kl. 06:45
Af Pernille Rohde
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Formanden for Kul'tour, Irene Hansen, er meget glad for den måde, årets kulturuge løb af stabelen.

Især fordi det lykkedes at gennemføre en stor koncert med Danmarks Underholdningsorkester. Koncerten foregik på Taastrup Teater & Musikhus torsdag den 7. juni og havde Mads Langer som solist.

»Vi har i mange år talt om, at vi godt kunne tænke os, at holde en stor koncert med Danmarks Underholdningsorkester og da jeg sad på tilskuerpladsen og nød koncerten, tænkte jeg da 'Juhu, det lykkedes',« siger en meget glad Irene Hansen. Hun benyttede som formand lejligheden til at markere, at dette års Kul'tour var den 20. af slagsen.

20 års jubilæum

»Kirsten Pedersen, som var formand, da Kul'tour startede, var til stede i salen og hun blev hyldet med klapsalver, hvilket hun i høj grad har fortjent,« siger Irene Hansen. I Kul'tour-bestyrelsen er man så heldig, stadig at have et medlem, som har været med i alle årene; Sven Arne Pedersen, som er kasserer.

Koncerten med Mads Langer og Underholdningsorkesteret var flagskibet ved årets Kul'tour og da en koncert af den kaliber er dyr, har man måttet skære ned på antallet af arrangementer.

Irene Hansen mener, det var en god beslutning.

»Det var en kæmpe oplevelse at have så stort et orkester og så dygtig en solist på scenen og derfor var det en god prioritering,« siger hun.

Irene Hansen er også yderst tilfreds med de andre arrangementer, som årets Kul'tour bød på. Om økonomien løber rundt, er endnu ikke gjort op, men Irene Hansen mener, det ser fornuftigt ud.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk