12. december 2018
Der var masser af gæster i festsalen på Hedehusene Skole, da det traditionsrige julemarked søndag løb af stablen. Foto: Henriette Bjerregaard.
gallery icon

Se billedserie

Der var masser af gæster i festsalen på Hedehusene Skole, da det traditionsrige julemarked søndag løb af stablen. Foto: Henriette Bjerregaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gavmildheden var stor på julemarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gavmildheden var stor på julemarked
Taastrup - 13. november 2017 kl. 11:27
Af Stina Felby Egerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rigtig mange nisser fandt søndag et nyt hjem, da det traditionsrige julemarked løb af stablen på Hedehusene Skole. Bag julemarkedet står Hedehusene humanitære arbejdsgruppe, som i årets løb har lavet størstedelen af markedets varer, skriver DAGBLADET Roskilde.

Omsætningen blev i år på 33.348 kroner, hvilket er 2.304 kroner mindre end sidste år.

- Men det er stadig et fint resultat, som vi er meget tilfredse med. Det er så dejligt, at så mange lokale vil støtte vores arbejde, siger formanden for foreningen, Lise Jensen, og fortæller, at gavmildheden var endnu større i år.

- Flere kom faktisk og gav os kontanter bare for at kigge på de mange ting. De ville gerne støtte den gode sag, selvom de ikke lige stod og manglede noget, siger Lise Jensen.

Overskuddet fra årets julemarked skal som altid gå til gode formål.

- Sidste år donerede vi cykler til Julemærkehjemmet Kildemose, og i år ønsker de sig symaskiner, så det vil vi gerne give dem, siger Lise Jensen og fortæller, at foreningen fortsat også sponsorerer 20 børn i den 3. verden og igen i år vil støtte værestedet TC Taastrup.

- Og så vil vi også meget gerne give penge til nogle julekurve til lokale trængende, så der vil vi forsøge at finde nogen, vi støtte, siger hun.

Hedehusene humanitære arbejdsgruppe skal også have en bod i Jyllinge Centret den 24. og 25. november, ligesom de deltager i det store julemarked i Taastrup Kulturcenter den 2. december.

Man kan også altid finde dem på www.hedehusene-arbejdsgruppe.dk.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk