23. maj 2019
»Depot København« kalder GLS sit pakkedepot i Taastrup, som ligger på Højager 2-4 i Taastrup. Foto: GLS
»Depot København« kalder GLS sit pakkedepot i Taastrup, som ligger på Højager 2-4 i Taastrup. Foto: GLS
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: GLS udvider pakkedepot

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GLS udvider pakkedepot
Taastrup - 11. februar 2019 kl. 15:36
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mindre end et år efter udvidelsen af GLS' pakkedepot på Højager i Taastrup, udvider koncernen nu sin kapacitet i hovedstadsområdet med endnu et depot, beliggende kun 300 meter fra det eksisterende.

Det nye depot er på 3.000 kvadratmeter, med plads til håndtering af op til 20.000 pakker om dagen. Det er en væsentlig kapacitetstilførsel for det stadigt stigende antal e-handelspakker, som GLS oplever især i hovedsæsonen og frem til jul.

Bygningsmæssigt er der desuden mulighed for senere udvidelse og en fordobling af sorteringskapaciteten, oplyser GLS.

GLS Denmark har også åbnet endnu et depot i Odense og bygger derudover et stort nyt depot i Horsens. Målet er at fremtidssikre høj sorterings- og distributionskvalitet - også i højsæsonen. Der er tale om en samlet investeringssum på 120 millioner kroner på de tre depoter.

- Højsæsonens markant stigende pakkemængder fra vores kunder har i de seneste år givet os kapacitetsmæssige udfordringer. Derfor har vi valgt at investere i alle dele af landet, så vi også fremover kan sikre vores kunder høj kvalitet - hele året, siger Karsten Klitmøller, General Manager GLS Denmark.

I 2017 startede GLS Denmark det største udvidelsesprojekt i virksomhedens historie. Ud over de nævnte byggerier har GLS udvidet det allerede eksisterende depot i Taastrup to gange. Også i Herning har man udvidet og moderniseret. Derudover er der yderligere projekter er på tegnebrættet. Når projektet er gennemført, vil der, udover hubben i Kolding være i alt ni depoter.

Omkring 18.000 medarbejdere og cirka 30.000 køretøjer verden over arbejder hver dag for GLS. I regnskabsåret 2017/18 transporterede GLS 584 millioner pakker og opnåede en omsætning på 2,9 mia. euro.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk