22. oktober 2018
Irina Bjørnø er nomineret til årets pris "Danmarks Fantastiske Frivillige". Her ses hun ved Frivillighedsdagen i Taastrup. Foto: Privat
Irina Bjørnø er nomineret til årets pris "Danmarks Fantastiske Frivillige". Her ses hun ved Frivillighedsdagen i Taastrup. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frivillige: Ildsjælen Irina Bjørnø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivillige: Ildsjælen Irina Bjørnø
Taastrup - 07. december 2017 kl. 07:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Irina Bjørnø har boet i Taastrup i mere end 25 år sammen med sin danske mand.

Hun kommer fra Rusland

Igennem alle årene har Irina arbejdet frivilligt i mange forskellige foreninger i Danmark. Et af hendes sidste projekter var den 'Dansk-russisk økologiske konference' om recirkulation og bæredygtighed, som fandt sted midt i november i København og i Energicentret - og på Global Business Services i Taastrup (GBS, red).

Irina Bjørnø er involveret i mange frivillige, internationale projekter.

Hun stiftede blandt andet foreningen 'Russisk Kultur Mission i Danmark', (RKMD, red.) som hjælper med at formidle den russiske kulturelle arv i Danmark og hjælpe til at skabe tryghed, fred og forståelse mellem mennesker og nationer.

Et anden af Irinas frivillige projekter er 'Dansk Venlighedsdag' og 'DKind', som fejres for sjette år i træk i København sammen med andre frivillige og mange glade og venlige børn fra forskellige skoler. Irina stiftede folkebevægelsen 'DKind', som står for at styrke venlighed, samhørighed og tryghed i menneskers og børns liv, fordi hun tror på, at venlighed er nøglen til at løse konflikter mellem mennesker.

Irina er nomineret til årets pris 'Danmarks Fantastiske Frivillige'.

Hvis hun får prisen, skal pengene bruges til at organisere 'Danmarks Venlighedsdag-2018', som denne gang foregår på Den Internationale Skole i København.

Du kan læse om Irina på siden: http://fantastiskefrivillige.dk/ og støtte hendes projekt ved at trykke på hjertet. Information om andre af Irina's projekter findes her:https://www.rusmission.dk/russisk-kulturmission.

I samarbejde med Roskilde Festival hylder Coop, Røde Kors og Kræftens Bekæmpelse 'Danmarks Fantastiske Frivillige'.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk