21. oktober 2021
Sidste års vinderbillede i fotokonkurrencen var indsendt af søstrene Nina og Heidi Krogh. Dengang var temaet byliv i Høje-Taastrup Kommune.
Sidste års vinderbillede i fotokonkurrencen var indsendt af søstrene Nina og Heidi Krogh. Dengang var temaet byliv i Høje-Taastrup Kommune.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fristens forlænges: Har du taget et pletskud?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fristens forlænges: Har du taget et pletskud?
Taastrup - 26. august 2020 kl. 11:46

Høje-Taastrup Turistforening gentager succesen med en fotokonkurrence, hvor der stilles skarpt på Høje-Taastrup Kommune.

arrow Læs også: Så er det nu: Tag det bedste billede af børn i kommunen

I år er temaet moderne arkitektur i Høje-Taastrup, og nu er fristen for at deltage forlænget til den 7. september.

Så har du taget et pletskud eller tre, der viser noget af den moderne arkitektur, der findes i kommunen, så kan du deltage i konkurrencen om et gavekort til Taastrup ByMidte.

Det er nemt at deltage. Man kan indsende op til tre fotos, som skal afspejle den moderne kommune. Det kan være en bygning eller en spændende detalje, som man normalt ikke lægger mærke til. Billedet skal vise, at det er interessant at besøge kommunen - et billede, som viser, at Høje-Taastrup er anderledes og en god kommune at bo og leve i.

Man skal sende sine billeder på mail til til lars.spatzek@kroppedal.dk, alternativt til turist@hojetaastrup.dk.

Ved at indsende billeder giver man samtidig tilladelse til, at Høje-Taastrup Turistforening må kontakte dig med deres nyhedsbrev, hvor de vil vise flere af de indsendte fotos - og du giver foreningen tilladelse til at anvende dit foto.

En dommergruppe vil herefter udvælge de tre bedste fotos blandt de indsendte. Dommerne er Lars Spatzek fra Kroppedal Museum, borgmester Michael Ziegler, historiker Else Trier og dir. Flemming Jørgensen fra I&D Design og Web.

Der er gavekort til Taastrup ByMidte på højkant på henholdsvis 3000, 2000 og 1000 kroner.

Når vinderne er fundet, vil Høje-Taastrup Turistforening invitere alle deltagere og medlemmer af foreningen til en interessant aften, som handler om moderne arkitektur i Høje-Taastrup Kommune. Her vil alle indsendte foto blive vist, og vinderne får overrakt deres præmier af borgmesteren.

arrow Se vinderbillederne: Pletskud af stor værdi
15. november 2020 kl. 06:03 Opdateret: kl. 14:41

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?