19. juni 2021
Maria Zeyn er uddannet massør og zoneterapeut. Hun overtager 1. maj lokalerne, hvor Fløng Center Klip lå. Foto: Kim Ignatius Larsen
Maria Zeyn er uddannet massør og zoneterapeut. Hun overtager 1. maj lokalerne, hvor Fløng Center Klip lå. Foto: Kim Ignatius Larsen
Foto: Kim Ignatius
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frisør stoppede efter 38 år: Det sker der nu med lokalerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frisør stoppede efter 38 år: Det sker der nu med lokalerne
Taastrup - 05. maj 2021 kl. 15:57
Af Kasper Ellesøe

Efter 38 år med samme lejer, sker der nu noget nyt.

Den 31. marts flyttede Inger Grønning ud af frisørsalonen Fløng Center Klip ved Rema 1000 i Fløng.

Nu er det på plads, hvad der skal ske med lokalerne, salonen lå i.

Den 1. maj overtog Maria Zeyn lokalerne og flytter sin virksomheds Hedehusene Massage og Zoneterapi ind i lokalerne.

- Da jeg så, at der var en mulighed for at flytte ind i lokalerne, så slog jeg til, siger Maria Zeyn, der har boet hele livet i Hedehusene.

Hun har være selvstændig med klinik på hjemmeadressen på Hasselvej i Hedehusene de sidste fem år, hvor hun har mærket en stor opbakning fra kunderne.

- Det er super fedt, og det giver mig en god følelse, at jeg kan hjælpe med at behandle allergi eller smerter og give dem en bedre hverdag, siger 47-årige Maria Zeyn.

Kan blive hårdt

Når hun flytter ind i de nye lokaler kommer hun til at få en følelse af at gå på arbejde, når klinikken ikke længere er på hjemmeadressen.

- Jeg ved godt at det første halvår kan blive hårdt og måske med nedlukninger. Men de nye lokaler giver mig flere muligheder. Jeg får et venteværelse og så kan jeg også holde kundeaftener og gøre noget ekstra for kunderne. Derudover er der gode parkeringsmuligheder. Og så får jeg delt hverdag og arbejde op, siger Maria Zeyn, der har 20 års erfaring som massør.

Det seneste år har været præget af nedlukning og usikkerhed på grund af corona-pandemien. Men en sund forretning har gjort, at har kunnet komme gennem krisen.

- Det har selvfølgelig været et hårdt år. Men det sværeste for mig har været at ringe og skuffe de folk der har haft tider og sige, at nu er jeg nødt til at lukke ned igen, for de sidder og har brug for mig. Det har jo ikke været min skyld, og de har haft forståelse for det, men det har været svært, siger Maria Zeyn og

Der skal lige laves lidt istandsættelse, så Maria Zeyn satser på at være klar i sin nye klinik fra midten af maj.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?