21. september 2021
Her er det et af Gorm Pedersens værker.
Her er det et af Gorm Pedersens værker.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fotograf vil dele oplevelser og indtryk i ny udstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fotograf vil dele oplevelser og indtryk i ny udstilling
Taastrup - 30. juli 2021 kl. 06:07

Så er der endnu en udstilling på plakaten.

Lørdag den 7. august klokken 13.00 afholder Kunstforeningen Humlen fernisering på en udstilling med værker af kunstfotografen Gorm Pedersen fra Roskilde. Udstillingens titel er »Indtryk«.

- Mine billeder på udstillingen er resultater af en oplevelsesproces. Jeg prøver at lave billeder, som mit øje så motivet og som jeg oplevede situationen. Kameraet er mit primære værktøj, men efter den fotografiske optagelse kommer computeren i spil og giver mig værktøjer til at fremhæve den stemning, jeg oplevede og understrege de indtryk, jeg fik. På den måde kan man godt sige, at mine billeder er en slags dokumentation - ikke nødvendigvis af en objektiv virkelighed, men af en subjektiv virkelighed, en oplevelse. Det er denne oplevelse, jeg gerne vil dele med beskueren, siger Gorm Pedersen.

Han er autodidakt fotograf og brugte i en årrække mest fotografiet til dokumentation i forbindelse med mit arbejde som antropolog og ulandskonsulent.

Gorm Pedersen har udstillet adskillige steder i de seneste år blandt andet på »Kunst På Musicon«, hos Lejre Kunstforening og Roskilde Rådhus Kunstforening.

Udstillingen kan ses i Hedehuset indtil den 26. august mandag til fredag mellem klokken 08.00-16.00 eller efter aftale med Kunstforeningen Humlen.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Synes du, at kommunen er der for dig?