26. juni 2019
Vinafdelingen er ved at blive etableret, efter den bliver rykket. Varehuschef Brian Henriksen hjælper til. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Vinafdelingen er ved at blive etableret, efter den bliver rykket. Varehuschef Brian Henriksen hjælper til. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forretning bygger om: Kunder vil have mere overblik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forretning bygger om: Kunder vil have mere overblik
Taastrup - 04. februar 2019 kl. 11:18
Af Kasper Ellesøe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis man skal handle i Kvickly i Taastrup i den kommende weekend, kan man risikere, at man ikke kan finde de varer, man plejer at kunne finde på deres pladser.

For i den kommende weekend vil en ombygning af forretningen være overstået, og det er ikke for at gøre det sværere for kunderne at finde varerne. Tværtimod, fortæller varehuschef Brian Henriksen.

- Vi bygger simpelthen om for overblikkets skyld, siger Brian Henriksen og uddyber.

- Da jeg startede som varehuschef for godt halvandet år siden, var min oplevelse, at det kunne virke uoverskueligt at handle her. Selvom varerne stod pænt og ordenligt, var det svært at finde de rette varer. Siden har vi haft kundeundersøgelser, et kundepanel og talt med kunderne, og de har bekræftet os i, at det kunne blive bedre. Vi fik mange gode input, og nu har vi overbevist de rette mennesker om, at vi skulle i gang med ombygningen.

Varehuschefen fortæller, at kunderne især slog ned på, at det var svært at finde varerne, og at der manglede overskuelighed i frugt- og grønt-afdelingen.

Derfor bliver frugt- og grønt-afdelingen flyttet derhen, hvor vinafdelingen hidtil har været, og alle reolerne med kolonialvarerne bliver vendt om. Vinafdelingen kommer til at være sådan cirka midt i forretningen.

- Det vil give langt bedre overskuelighed i frugt og grønt, og vi kommer til at øge mængden af frugt og grøntsager, og vi får også plads til flere økologiske varer i afdelingen, siger Brian Henriksen.

Han fortæller, at størstedelen af ombygningen blev klaret i uge fem, og i slutningen af uge seks vil ombygningen stort set være overstået.

- Vi er i hvert fald helt klar, når kunderne kommer og handler i weekenden, siger Brian Henriksen.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk