16. september 2021
Siden 2012 har Rikke Maj Thauer drevet Thauer Stresscenter. Foto: Privat
Siden 2012 har Rikke Maj Thauer drevet Thauer Stresscenter. Foto: Privat
Foto: Flemming Toft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foredrag: Sådan undgår du stress

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foredrag: Sådan undgår du stress
Taastrup - 14. januar 2018 kl. 16:16

Kom til foredrag i Taastrup Kulturcenter med stresscoach Rikke Maj Thauer torsdag den 25. januar.

70 procent af alle danskere føler sig stresset på daglig basis.

Hver femte, som bliver sygemeldt med stress, ender med at miste jobbet.

Samtidig lægger sygemeldingen pres på kollegerne.

Så hvad kan vi gøre for at forebygge stress, og hvad er symptomerne? Det er nogle af de ting, som stresscoach Rikke Maj Thauer kommer ind på, når hun torsdag den 25. januar i Kulturcentret i Taastrup holder foredrag om personlig førstehjælp mod stress.

På jobbet kan stress ligefrem være 'smitsomt'. Det fremgår af en undersøgelse fra 2017 udført af interesseorganisationen Lederne sammen med Psykiatrifonden. Her blev over 1.000 ledere interviewet. 64 procent af dem oplever, at når en medarbejder bliver sygemeldt med stress, presser det kollegerne.

Få nogle værktøjer
- Flere og flere arbejdsgivere efterspørger medarbejdere, som kan modstå presset, og som har en mental modstandskraft over for stress. Jeg vil i Kulturcentret fortælle, hvordan du kan stoppe pres og stress, som kommer indefra eller udefra. Jeg vil også berøre, hvad du som kollega skal være opmærksom på i dagligdagen, og hvordan du kan få frigivet mentalt overskud til at forebygge stress både privat og på jobbet, siger Rikke Maj Thauer, der er stresscoach og instruktør i Psykisk førstehjælp fra Psykiatrifonden.

Siden 2012 har hun drevet Thauer Stresscenter. Hun har en baggrund som regionschef i et privat jobcenter og er en meget anvendt underviser på lederuddannelser inden for stress og psykisk arbejdsmiljø.

Mødet i Kulturcentret er arrangeret af Erhvervsrådet i Høje-Taastrup. Alle er velkomne, men Erhvervsrådet beder om, at man tilmelder sig på mail til info@erhvervsraad.dk senest mandag den 22. januar.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Synes du, at kommunen er der for dig?