26. september 2020
Trods opfordringer om det modsatte, så valgte mange at sætte kursen mod supermarkeder i aftes for at hamstre varer. Her er det fra Bilka i Waves. Men mange gik også den modsatte vej og tilbyder deres hjælp til fremmede. Foto: pressefotos.dk
Trods opfordringer om det modsatte, så valgte mange at sætte kursen mod supermarkeder i aftes for at hamstre varer. Her er det fra Bilka i Waves. Men mange gik også den modsatte vej og tilbyder deres hjælp til fremmede. Foto: pressefotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Folk tilbyder deres hjælp til fremmede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Folk tilbyder deres hjælp til fremmede
Taastrup - 12. marts 2020 kl. 12:43
Af Stina Felby Egerup

Der gik ikke længe, fra statsministeren havde holdt sit historiske pressemøde onsdag aften, før danskerne begyndte at reagere på udmeldingerne.

arrow Læs også: Se listen: Disse forretninger holder stadig åbent

Trods opfordring til det modsatte, satte mange retning mod supermarkedet for at fylde lageret op med madvarer og toiletpapir, og de har ikke kun fået positive ord med på vejen.

Mange valgte heldigvis også at gå i en anden retning. På det sociale medie Facebook har mange mennesker i Høje-Taastrup nemlig også tilbudt deres hjælp til fremmede mennesker.

Blandt andet har en ung kvinde tilbudt at hente medicin og levere til døren, hvis nogen borgere i risikogruppen har brug for det, ligesom tilbuddet også gælder enlige forældre med syge børn.

Der er også blevet oprettet en gruppe, "Tilbyd/søg om hjælp i forbindelse med COVID-19 (coronavirus), hvor man kan tilbyde eller søge efter hjælp, hvis man er ramt af de nye forholdsregler.

En anden har tilbudt pasning af børn i Sengeløse, da hun selv arbejder på skolen og derfor er blevet bedt om at blive hjemme.

Hvad med lidt chokolade?

Tidligere havde også den tidligere Den Store Bagedyst-deltager Helle Rimmer i et opslag på Facebook tilbudt at levere hjemmelavet chokolade til døren, hvis man var sat i karantæne. Hun er nemlig ved at uddanne sig til chocolatier og laver derfor en del fyldt chokolade for tiden, og dem vil hun altså gerne dele ud af, skriver hun i gruppen »Alle os i Taastrup«.

Alle tilbud modtager stor ros og opbakning, og der bliver sendt masser af positivitet og hjerter i de generøse menneskers retning.

arrow Ny hjælp på vej: - Ingen må komme i klemme i systemet
23. marts 2020 kl. 14:02 Opdateret: kl. 10:08
arrow Hjælpende hånd på vej til det lokale erhvervsliv
23. marts 2020 kl. 11:16 Opdateret: kl. 10:08
arrow Coronaudbrud udskyder grundlovsceremoni
23. marts 2020 kl. 08:11 Opdateret: kl. 08:11
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk