21. april 2019
Taastrup Elite Badminton fik sin første sejr i 2. division.
Taastrup Elite Badminton fik sin første sejr i 2. division.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Første sejr i 2. division

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første sejr i 2. division
Taastrup - 24. september 2018 kl. 11:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidste gang Taastrup Elite Badminton var i 2. division, vandt holdet ingen ud af de syv kampe i grundspillet. Det blev der lavet om på allerede i 2. spillerunde i årets 2. division.

Efter lovende takter i første spillerunde, så var troen helt intakt i anden spillerunde, hvor gæsterne fra Aabenraa kom for at udfordre Taastrup Elite Badminton.

Holdet fik en super start på holdkampen, idet begge mixdoubler blev vundet efter flot spil af både Rasmus Mangor/Ann-Sofie Ruus og Oliver Lau/Gerda Voitechouskaja.

I damesingle var der debut til Vytaute Fomnikaute, der erstattede spillende træner Mie Schiøtt, der er i lykkelige omstændigheder. Vytaute spillede strålende og vandt sin første kamp for Taastrup Elite Badminton. Den anden damesingle blev vundet af Aabenraa, hvilket betød føring til hjemmeholdet på 3-1.

I sidste spillerunde, var herresinglerne fra Taastrup Elite Badminton ikke overbevisende, så derfor var posen rystet lidt inden lørdagens kamp i Taastrup Idræts Haller. Ændringerne virkede, og holdet vandt to herresingler ved Niks Podosinoviks og Jonas Svennevig. Dermed holdt Taastrup Elite Badminton fast i føringen, som nu var på 5-3.

I kampens to damedoubler, blev der kæmpet fantastisk af Taastrup-pigerne. Det gav én sejr, idet Ann-Sofie Ruus og Lilit Poghosyan vandt deres damedouble.

Holdkampen endte 7-6 til Taastrup Elite Badminton, der dermed tog sæsonens første sejr.

Næste udfordring er Odense på udebane den 6. oktober.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk