19. oktober 2021
Taastrup FC u11 Piger er klar til at sælge lodder. Foto: TFC
Taastrup FC u11 Piger er klar til at sælge lodder. Foto: TFC
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fodbold-børn banker på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodbold-børn banker på
Taastrup - 04. maj 2016 kl. 17:50

Fodboldklubbens Taastrup FC's drenge- og pigespillere vil som noget nyt banke på døren hos borgerne i Taastrup for at sælge skrabelodder i løbet af maj måned.

Salg af lodder er en god tradition i klubben, og formand for Taastrup FC Birgitte Hamborg Faarbæk fortæller, at spillerne normalt plejer at sælge til familie og venner, men i år har klubben valgt at udvide salget til også at omfatte husstandssalg hos borgerne og efter aftale med butikkerne også foran Kvickly, Meny og i Caféen på Nybolig Park.

- Som klub har vi altid satset massivt på børne- og ungdomsarbejdet, og det koster, når spillerne skal have udstyr og deltage i stævner, siger Birgitte Hamborg Faarbæk og understreger, at klubbens satsning er lykkedes.

- Vi er en af de største breddeklubber på Vestegnen, fortsætter formanden.

Overskuddet fra salg af lodder går til udvikling af børne- og ungdomsfodbolden og til indretning af Taastrup FC´s nye klubhus. I samarbejde med kommunen er Taastrup FC i gang med at bygge nyt klubhus på Nybolig Park.

- Klubhuset er en del af vores vision om at være et samlingspunkt både for klubbens medlemmer, men også for andre, der kan bruge klubbens faciliteter, når de ikke er i brug til klubaktiviteter, siger Birgitte Hamborg Faarbæk.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Rejser du til udlandet i år?