2. august 2021
Birta og Helmer Hansen fra Taastrup kan fejre diamantbryllup den 1. april 2021. De har boet i byen i flere end 50 år. Privatfoto
Birta og Helmer Hansen fra Taastrup kan fejre diamantbryllup den 1. april 2021. De har boet i byen i flere end 50 år. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flyttede til byen for over 50 år siden: Kan nu fejre 60 års ægteskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flyttede til byen for over 50 år siden: Kan nu fejre 60 års ægteskab
Taastrup - 31. marts 2021 kl. 11:34

Torsdag den 1. april 2021 kan Birta og Helmer Hansen fra Taastrup fejre diamantbryllup, og at de har været gift i 60 år.

arrow Læs også: Elly og Gunnar har holdt sammen i 70 år

Diamantbrudeparret kommer oprindeligt begge fra Vendsyssel, cirka 40 km nord for Aalborg. De flyttede til Taastrup-området i 1959/60 og boede i starten til leje flere steder, indtil de i 1964 flyttede ind i deres nuværende lejlighed.

Birta Hansen har hele sit voksne liv beskæftiget sig med madlavning og arbejdet i cafeteria og kantiner. Hun var i mange år ansat i det legendariske Ellen Bach Cafeteriet, som dengang lå på Køgevej 48 nær Taastrup Station, der hvor Taastrup Torv er i dag.

Sidenhen arbejdede hun i Irmas cafeteria i City 2, samt Toldvæsenets og Hardy A/S kantiner.

Helmer Hansen er nok mest kendt som stævningsmand ved Taastrup Ret i mere end 50 år samt i mange år formand for beboernes afdelingsbestyrelse i Lejerbo på Parkvej.

Samtidig med disse ekstra jobs, fungerede Helmer Hansen i mange år som ejendomsfunktionær i virksomheden Rex Rotary i Birkerød.

De nyder nu begge deres otium, dels i deres lejlighed i Taastrup, men også i sommerhuset i Kalleruphaven i Hedehusene, hvor græsplænen, blomster og buske passes med kærlighed, og hvor grøntsager, bær og frugt dyrkes til eget forbrug.

Diamantbrudeparret har altid været samlingspunkt for hele familien, som nu består af to børn, to svigerbørn, seks børnebørn samt seks oldebørn.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?