25. marts 2019
Høje-Taastrup Kommune får sit femte posthus. Foto: Henrik Petit
Høje-Taastrup Kommune får sit femte posthus. Foto: Henrik Petit
Foto: Henrik Petit
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere steder at sende og hente pakker: Nyt posthus åbner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere steder at sende og hente pakker: Nyt posthus åbner
Taastrup - 08. oktober 2018 kl. 15:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I maj åbnede der posthus hos Telegiganten på Taastrup Hovedgade, og nu kommer der endnu et posthus til byen som følge af den boomende nethandel. Det er computerbutikken Ercom i Taastrup Stationscenter, der fra 24. oktober også kan tilbyde mulighed for at klare postærinder.

- Jeg er glad for, at vi med yderligere et posthus kan gøre det endnu nemmere for Taastrup-borgerne. Det nye posthus hos Ercom bliver et stærkt supplement til vores eksisterende posthuse i området, siger Mette Morsing, distriktschef i PostNord.

I posthuset hos Ercom kan kunderne hente og sende breve og pakker samt købe frimærker og pakkeporto. Alle posttilbud kan benyttes i hele butikkens åbningstid, som er hverdage fra kl. 10.00-18.00 og lørdag fra kl. 10.00-15.00.

I Taastrup kan borgerne i forvejen benytte posthusene hos Kvickly på Taastrup Torv, Bog & Ide i City 2, Meny på Blåkildevej og Telegiganten på Taastrup Hovedgade.

I alt har PostNord omkring 1.550 pakkeudleveringssteder over hele landet, hvoraf de cirka 1075 er posthuse og cirka 475 er pakkebokse.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk