27. september 2020
Der er fortsat godt gang i testningen af danskerne for coronavirus. Foto: Thomas Olsen
Der er fortsat godt gang i testningen af danskerne for coronavirus. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere er testet: Her er der ingen nye smittede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere er testet: Her er der ingen nye smittede
Taastrup - 03. august 2020 kl. 15:17
Af Stina Felby Egerup

Antallet af danskere, der er smittet med coronavirus har taget et hop henover weekenden, hvor 207 er blevet testet positive for Covid-19.

Ingen af de smittede kommer dog fra Høje-Taastrup Kommune, for her har man ikke registreret en stigning i antallet af smittede siden torsdag den 30. juli.

Her var i alt 10.779 borgere fra Høje-Taastrup blevet testet for corona-virus, og heraf blev 249 testet positive - dagen før var tallet 248.

De nyeste tal fra mandag den 3. august klokken 14 viser, at der nu er 11.177 borgere fra Høje-Taastrup, der er blevet testet for Covid-19, men det er fortsat kun 249, der er testet positive. Der har derfor ikke været en stigning i antallet af smittede de seneste par dage.

Flere er smittet

Antallet af nye smittede på landsplan er højere, end man har set de seneste mange weekender. I øjeblikket er der blandt andet et smitteudbrud på Danish Crowns slagteri i Ringsted, hvor indtil videre 79 er bekræftet smittede, skriver ritzau.

Der er fortsat et forholdsvis lavt antal smittede i Danmark samlet set, men flere tilfælde øger risikoen for en anden bølge af virusset.

Det vurderer Lars Østergaard, der er ledende overlæge på Aarhus Universitetshospital i Skejby og professor på Aarhus Universitet.

- Vi ser overordnet en tendens til, at der kommer flere smittede i Danmark. Det er forventeligt, at der kommer flere smittede, fordi vi har lukket Danmark op. Smittespredningen er stadig på et lavt niveau, men da det er stigende, har vi nu et godt tidspunkt til at være opmærksomme på, at vi ikke får en anden bølge, siger Lars Østergaard til ritzau.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk