14. juli 2020
Flere nye butikker åbner i City 2 den kommende tid. Center manager Thomas Lüscher byder dem velkommen. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Flere nye butikker åbner i City 2 den kommende tid. Center manager Thomas Lüscher byder dem velkommen. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere butikker ser dagens lys i center: Se dem her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere butikker ser dagens lys i center: Se dem her
Taastrup - 22. august 2019 kl. 10:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Håndværkerne hamrer og banker i disse dage i City 2, og fra slutningen af august kan man se flere nye butikker skyde frem i centeret.

arrow Læs også: Se billederne: Ny Bahne-butik slog dørene op

Livstilsbutikken Bahne åbner en mere end 900 m2 stor butik i City2. Butikken kommer til at ligge på hjørnet lige over for Føtex Bageren og er klar med masser af mode, bolig og wellness. Det sker den 29. august fra kl. 10.

I City2's madområde Staderne, slår Miss Mums dørene op. Miss Mums er kendt fra madområdet Street Food Reffen i København, hvor hun har serveret saftige og velsmagende burgere.

- Inspirationen til de saftige burgere kommer fra det amerikanske madmarked og er lavet med dansk kærlighed, siger Lisbeth Thorup, der har Miss Mums, der åbner i slutningen af august.

30. august åbner Eliana dresses & shoes. Butikken er en verden fyldt med kjoler, festsko, tasker og accessoires og kommer til at ligge på plan 3 ved siden af Change.

Til oktober kan børn og barnlige sjæle glæde sig til Kids Coolshop, der åbner i BR's tidligere lokaler. Og da Kids Coolshop har valgt at inddrage en stor del af baglokalet til butiksareal, kommer butikken til at have legetøjsmekka på et større areal end den tidligere legetøjsbutik.

I Copenhagen Designer Outlet slår Cashott dørene op i slutningen af august eller starten af september til det danske brand Cashott Copenhagen, som kommer til at sælge tøj & sko til outlet-priser.

Center manager Thomas Lüscher fra DEAS byder alle de nye butikker velkommen.

- Det er en fornøjelse at kunne starte shopping-efteråret med så mange åbninger, så vi kan tilbyde vores kunder endnu mere at komme efter, og gøre City2 mere attraktivt at komme til, siger Thomas Lüscher.

arrow Godt nyt til legeglade børn: Ny butik åbner
25. juli 2019 kl. 10:08 Opdateret: kl. 10:08
arrow Stor omlægning: Nu sammenlægges vejene ved City2
28. juni 2019 kl. 08:14 Opdateret: kl. 16:04
arrow City2 lagde bane til golfmesterskab
17. juni 2019 kl. 11:41 Opdateret: kl. 09:25
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk