13. august 2020
Netto går ind i madspildssamarbejdet To Good To Go. PR-foto
Netto går ind i madspildssamarbejdet To Good To Go. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire butikker går med i samarbejde om at bekæmpe madspild

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire butikker går med i samarbejde om at bekæmpe madspild
Taastrup - 03. juli 2020 kl. 08:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I fire butikker i Høje-Taastrup Kommune kan man nu være med til at bekæmpe madspild ved at købe overskudsmad, der ellers ville blive kasseret.

Supermarkedskæden Netto har siden 2016 arbejdet dedikeret med at mindske sit madspild og har forpligtet sig til en halvering inden 2030. Og det nyeste tiltag er et samarbejde med Too Good To Go, som via en app giver kunderne mulighed for at købe lykkeposer med overskudsmad, som ellers vil blive kasseret.

Netto har de seneste uger testet konceptet med stor succes og er nu klar til at introducere Too Good To Go-lykkeposerne i samtlige 519 danske Netto-butikker.

Borgerne i Høje-Taastrup kommune får dermed mulighed for at få fingrene i fem forskellige slags lykkeposer med overskudsvarer: En »frugt og grønt«-pose, en »mejeri, kød, køl«-pose, en »grab 'n' go«-pose og en pose med spotvarer inden for fødevarekategorien.

Derudover vil der i Netto-butikker med friskt brød blive udbudt en brødpose.

Michael Tilsted, der er driftsdirektør i Netto, glæder sig meget til at tage kampen mod madspild op sammen med borgerne i Høje-Taastrup Kommune:

- Mad skal spises og ikke smides ud - det er alle enige om. Men alligevel kan vi ikke helt undgå at stå tilbage med nogle varer, som måske er ved at udløbe i holdbarhed eller har en lille skade på emballagen, som gør, at den ikke kan sælges i butikken. Og det er netop de varer, som alle nu får glæde af i lykkeposerne fra Too Good To Go i alle vores Netto-butikker. Forhåbentlig til stor glæde for danskerne, der kan få nogle rigtig gode varer til en god pris, og til glæde for vores fælles klima, siger Michael Tilsted.

For at få fat i en lykkepose skal man download Too Good To Go-appen og søge på sin by, og så vil alle Netto-butikker i området poppe op. Her kan man købe en af de fire Netto-posevarianter. Herefter henvender man sig til en Netto-ansat i den konkrete butik og viser sin kvittering via appen.

Så får man udleveret sin pose direkte i butikken.

Disse fore Netto-butikker i Høje-Taastrup Kommune er med i Too Good To Go:

  • Netto, Hovedgaden 417, Hedehusene
  • Netto, Selsmosevej 2, Taastrup
  • Netto, Gadehavegårdsvej 6, Taastrup
  • Netto, Høje Taastrup Vej 6, Taastrup

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk