22. juli 2019
Det er en glad Hans-Henrik Schmidt, der har modtaget nyheden om, at HHS Byg ApS fra Hedehusene er finalist til Årets Håndværker i kategorien Årets Total Entreprenør med mere end 10 ansatte. Foto: www.anmeld-haandvaerker.dk
Det er en glad Hans-Henrik Schmidt, der har modtaget nyheden om, at HHS Byg ApS fra Hedehusene er finalist til Årets Håndværker i kategorien Årets Total Entreprenør med mere end 10 ansatte. Foto: www.anmeld-haandvaerker.dk
Foto: John Ehbrecht
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Finalist i håndværkerkåring: Knokler for at yde god service

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Finalist i håndværkerkåring: Knokler for at yde god service
Taastrup - 12. marts 2019 kl. 09:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er en glad Hans-Henrik Schmidt, der har modtaget nyheden om, at HHS Byg ApS fra Hedehusene er finalist til Årets Håndværker i kategorien Årets Total Entreprenør med mere end 10 ansatte.

Vinderne kåres den 10. og 11. april 2019 i Cirkusbygningen i København.

- Vi knokler hver dag for at yde en god service, så vi er naturligvis stolte over den anerkendelse, som ligger i finalepladsen, siger Hans-Henrik Schmidt.

Når kåringerne af Årets Håndværker 2019 finder sted vil Høje-Taastrup være godt repræsenteret til det stort anlagte awardshow for byggebranchen. Det kræver en god kundeservice at nå finalen. Virksomheden HHS Byg er blandt de i alt 238 håndværksfirmaer fordelt på 27 forskellige kategorier, som har fået de højeste ratings fra kunderne det seneste år på anmeldelsesportalen www.anmeld-haandvaerker.dk,der danner baggrund for kåringerne.

- Dagligt har vi fuld fokus på at yde den perfekte kundeservice, da vi ved at det afspejles i de anmeldelser vi får fra kunderne. Derfor er vi naturligvis stolte over at opnå denne anerkendelse, som en finalistplads til Årets Håndværker 2019 er udtryk for, fortæller Hans-Henrik Schmidt som står i spidsen for HHS Byg ApS.

Hans-Henrik Schmidt fra HHS Byg ApS fortæller hvordan hans dag ændrede sig pludseligt, da han fandt ud af at de var blevet finalist:

- Jeg vidste, at finalisterne i vores kategori blev offentliggjort, så jeg fulgte med på Anmeld Håndværkers Facebookside, hvor finalisterne blev offentliggjort live. Spændingen steg og vores navn blev råbt op. Jeg er utrolig glad og stolt over finalistpladsen. Et stort skulderklap til de ansatte og tak til vores kunder, der har givet anmeldelserne, som ligger til grunde for finalistpladsen, siger han.

Hans-Henrik Schmidt fra HHS Byg ApS fortæller om firmaets forventninger til finaleaften.

- Vi ser frem til en fantastisk aften i Cirkusbygningen og håber selvfølgelig, at vi kommer til at stå på scenen som vindere af prisen som Årets Total Entreprenør med mere end 10 ansatte. Det bliver spændende at se, hvordan det falder ud.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk