23. marts 2019
Nisse Taars er hovedpersonen i de historier, som børnefilmklubben Hønen & Hanen har udgivet.
Nisse Taars er hovedpersonen i de historier, som børnefilmklubben Hønen & Hanen har udgivet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Filmklub udgiver nissehistorier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Filmklub udgiver nissehistorier
Taastrup - 19. november 2018 kl. 14:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det startede som en løs ide under den lange hedebølge i sommers - men ideen blev hurtigt omsat til virkelighed og i dag er børnefilmklubben Hanen & Hønen en realitet med godt 100 glade medlemmer.

- Det var lidt af et hestearbejde at få fundet relevante børnefilm, lavet program, udfærdiget vedtægter og alt det andet, som skal til, før at filmklubben var en realitet. Men det er lykkedes, fortæller Bjørn Lindholm, som er kasserer i filmklubben.

Da første forestilling skulle vises mødte forventningsfulde børn og positive forældre op.

Men børnefilmklubben Hanen & Hønen er mere end bare en filmklub. De sprudler af ideer, og en af dem er udgivelsen af en bog om nissen Nisse-Taars, som rummer 24 historier om den lille spilopmager, der kan anvendes i børnehaver og indskolingen som dagens nisse-historie, når der skal læses højt for de små - samt ikke mindst som godnathistorier, når forældre eller bedsteforældre vil læse en god historie for deres børn eller børnebørn.

- Nisse-Taars historierne har været et kæmpeprojekt at stable op benene - men det er heldigvis lykkedes bl.a, takket være støtte og økonomisk hjælp fra handelsstandsforeningen Taastrup Bymidte, Arbejdernes Landsbank, Kvickly og Nordisk Film biografen i City 2. Bogen er trykt i så stort et oplag, at samtlige børnehavebørn og eleverne i skolerne til og med 3. klasse kan få et eksemplar hver - og vi regner med at kunne dele dem ud i begyndelsen af december, når det store oplag ankommer med fragtmanden.

Bogen kan købes i kiosken i Kvickly til 25 kr. - så længe oplaget rækker.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk