25. februar 2020
Flemming Riedel er formand for filmklubben »Hanen & Hønen«.
Flemming Riedel er formand for filmklubben »Hanen & Hønen«.
Foto: Simon Kjaer Christiansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Filmklub klar med nye tilbud for både børn og voksne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Filmklub klar med nye tilbud for både børn og voksne
Taastrup - 07. oktober 2019 kl. 06:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den lokale filmklub »Hanen & Hønen« byder på fællesskab og store filmoplevelser den kommende sæson, hvor Medborgerhuset lægger lokale til filmklubbens 34 arrangementer for både små og ældre.

- Vi startede filmklubben sidste år og måtte konstatere, at der heldigvis var opbakning til idéen om at skabe en filmklub i Taastrup - både i kommunen og blandt børnene. Så nu går vi i gang med sæson nummer to, hvor vi byder på film målrettet børnehave- og skolebørn - og sidst men ikke mindst bedsteforældrene eller seniorerne, som man ofte kalder pensionisterne i dag, siger Flemming Riedel, formand for »Hanen & Hønen«, og fortsætter.

- Vi er blevet kontaktet af en del ældre, som har foreslået, at vi også arrangerede filmforvisninger for den ældre aldersgruppe. Den opfordring har vi taget til os og lancerer film, hvor man skal have en fødselsattest af lidt ældre dato for at være med. Her vises nogle af de store filmklassikere - men i modsætning til at få kontakt til børnehave- og skolebørn, så er den ældre aldersgruppe meget vanskeligere at få fat. Men vi prøver, siger formanden.

De trykte er delt ud på skoler, og kan også findes på biblioteket, Arbejdernes Landsbank, Kvickly samt i indgangspartiet i TiK samt i kulturhusene, ligesom man kan læse mere på filmklubbens hjemmeside: www.filmklubben.online

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk