14. juli 2020
En ældre dame fra Fløng har fået sin røde skindpung stjålet torsdag eftermiddag den 8. august. Det er højst sandsynligt sket i forbindelse med at hun har købt ind i Kvickly i Taastrup. Foto: Kenn Thomsen
En ældre dame fra Fløng har fået sin røde skindpung stjålet torsdag eftermiddag den 8. august. Det er højst sandsynligt sket i forbindelse med at hun har købt ind i Kvickly i Taastrup. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fik sin pung stjålet: Ældre dame efterlyser uerstattelige billeder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fik sin pung stjålet: Ældre dame efterlyser uerstattelige billeder
Taastrup - 15. august 2019 kl. 16:26
Af Lisbeth Jansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En ældre dame fra Fløng er meget ked af at have fået stjålet sin røde skindpung i sidste uge - ikke så meget på grund af de penge og kort, pungen indeholdt, og som hun godt ved højst sandsynligt ikke længere ligger i pungen. Men mest fordi der i pungen lå en række private fotos, som er uerstattelige for hende. Særligt et gammelt billede af hendes mand er vigtigt.

- Alt det andet der lå i pungen er lige meget. Det er bare ting. Men billederne betyder meget for mig, og dem vil jeg gerne have igen, siger den ældre dame.

- Det er blandt andet et billede af min mand, som jeg har været gift med i 60 år, og som jeg fik, da jeg mødte ham, siger hun.

Hun mener selv, at tyveriet af pungen højst sandsynligt er sket, mens eller inden hun købte ind i Kvickly torsdag den 8. august, for hun opdagede, at den røde skindpung var væk, da hun skulle betale for sine varer.

Hvis nogen skulle finde pungen, må de meget gerne aflevere den i Kvickly i Taastrup, som kender kvindens navn. Og ellers kan det ske, at hendes navn og adresse fremgår af de kort, der eventuelt fortsat er i pungen.

Tyveriet af pungen er medlt til politiet, og også redaktionen er bekendt med kvindens identitet.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk