19. januar 2018
Den 30. september var den officielle åbning, hvor en af Danmarks største jazzdivaer Cæcilie Norby holdt koncert med et 20-mands stort orkester. Foto: Tine Duch
gallery icon

Se billedserie

Den 30. september var den officielle åbning, hvor en af Danmarks største jazzdivaer Cæcilie Norby holdt koncert med et 20-mands stort orkester. Foto: Tine Duch
Foto: Fotograf Tine Duch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festfyrværkeri og rødt bånd klippet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festfyrværkeri og rødt bånd klippet
Taastrup - 08. oktober 2017 kl. 18:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

September var åbningsmåneden for det nye teater og musikhus i Høje-Taastrup, og det gik ikke roligt for sig.

Med forpremiere på Rasmus Bjergs nye soloshow, 70'er fest, teater for børn og voksne, Foreningsprisfest, 60 års jubilæumskoncert med danmarksmestrene Concord Brass Band samt en storslået åbningskoncert med Cæcilie Norby og et 20 mands stort orkester blev Taastrup Teater & Musikhus (TTM) åbnet med et brag af et festfyrværkeri i september.

Høje-Taastrup har fået et nyt teater og musikhus - og det må man virkelig sige, at vores kommune har fået. Der har været run på i det smukke hus på Kjeld Abells Plads i åbningsmåneden med stand-up, teater og koncerter.

Det er nye tider i det arkitektoniske hus på Kjeld Abells Plads. En ny strategi er blevet implementeret, og der er blevet arbejdet på højtryk før og under åbningsmåneden for at levere et fedt efterårsprogram samt, at huset kunne åbnes med prompt og pragt.

Flere Høje-Taastrup borgere og borgere uden for kommunen har hørt om det nye teater og musikhus, og samlet har der været 1700 gæster forbi til stand-up, teater og koncerter i september måned.

Det er dog ikke kun de voksne, som har fået øjnene op for de mange nye arrangementer i TTM. Også mange af de små gæster har været forbi til børneteater som 'Volapyk' og 'Villads fra Valby', der har spillet for fulde huse.

Den 30. september var den officielle åbning for TTM, hvor en af Danmarks største jazzdivaer Cæcilie Norby holdt koncert med et 20-mands stort orkester.

Her var fuldt hus og borgmesteren var klar til en feståbning af det nye teater og musikhus. Michael Ziegler klippede det røde bånd, og derefter var Cæcilie Norby og orkestret klar til at give den gas, hvor de flere gange under koncerten fik stående bifald fra publikum.

- Jeg kunne ikke ønske mig en bedre åbningskoncert. Vi har alle her i huset arbejdet rigtig hårdt frem til denne dag. Det har vi tænkt os at blive ved med, så vi kan give en masse fantastiske oplevelser til vores gæster. Netop oplevelser er omdrejningspunktet for os i TTM, for det er oplevelser, der gør os glade og binder os sammen, siger en glad Teater- og Kulturhusleder Peter Mark Lundberg.

Flere oplevelser i vente
Der er blevet investeret i et helt nyt lys- og lydsystem, som er på højde med de store koncertsteder i København.

Så professionalismen og oplevelserne er i højsædet på TTM, og der er mere i vente. I efteråret har man stadig mulighed for at opleve en masse stand-up, koncerter og teater.

TTM er også i fuld gang med at planlægge forårssæsonen, hvor koncerter med DR Big Band, Dodo and the Dodo's og Nytårskoncerten med Trine Gadeberg, Preben Kristensen, Frederikke Kampmann og Bo Kristian Jensen allerede er blevet offentliggjort og billetsalget er åbnet.

Se det fulde program på www.teaterogmusik.dk.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk