26. maj 2019
Der blev budt på champagne og kransekage, da Foyer?en holdt nytårskur. Her holder formanden Erhardt Franzen tale.
gallery icon

Se billedserie

Der blev budt på champagne og kransekage, da Foyer?en holdt nytårskur. Her holder formanden Erhardt Franzen tale.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fernisering med nytårskur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fernisering med nytårskur
Taastrup - 10. januar 2019 kl. 09:05
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der har netop vøæret holdt nytårskur i Kunstforeningen Foyer'en i Taastrup Idræts Haller. Det var et tilløbsstykke med 60 deltagere, og hvor Nordea-fonden overrakte kunstforeningen en udlodning på 10.000 kr., som skal bruges til at gennemføre et stort udstillingsarrangement med foredrag i næste måned i foreningen.

Udstillende kunstner, Birthe Villauma Wiberg fortalte på ferniseringen om udstillingen og at hun i sin kunst lægger stor vægt på farvernes følelsesmæssige betydning i billederne. I den sammenhæng er den blå farve, med nuancer gennemgående i hendes billeder.

I talen, der ledsagede støtten fra Nordea-fonden, sagde filialdirektør Lars Glud Midtgaard, Nordea i Taastrup, at det grundlæggende for støtten er det store arbejde, som Kunstforeningen Foyer'en gør for kunsten og kulturen i Taastrup og også uden for byens grænser.

- Et arbejde der værdsættes meget højt. Som kunstforening er Foyer'en også særdeles velanskrevet og velfungerende i samarbejde med andre frivillige kulturelle foreninger og institutioner i kommunen, hvilket vi alle kan være stolte af, sagde Lars Glud Midtgaard.

I velkomsttalen på ferniseringen sagde kunstforeningens formand, Erhardt Franzen, at det, der betyder meget for en frivillig forening, som beskæftiger sig med kunst, er medlemmernes opbakning samt omgivelsernes respekt for det, som foreningen laver. Når disse ting er på plads, kan kunsten blomstre og alle glædes ved det.

Nytårskuren blev ekstra festlig fordi dygtige elever fra Musikskolen, med musiklærer Katarina Koroleva i spidsen, spillede et repertoire af musikstykker tilpasset Nytåret, og hvor Champagnegaloppen af H.C. Lumbye ledsagede boblevinen og kransekagen på bedste vis.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk