28. september 2020
Vestegnens Politi har gennemført en intensiv efterforskning af knivstikkeriet på Skagensgade i Høje Taastrup. Foto: Presse-fotos.dk
Vestegnens Politi har gennemført en intensiv efterforskning af knivstikkeriet på Skagensgade i Høje Taastrup. Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fem mænd fængslet i sag om banderelateret drabsforsøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem mænd fængslet i sag om banderelateret drabsforsøg
Taastrup - 11. maj 2020 kl. 13:48
Af Peter Erlitz

Vestegnens Politi vurderer, at der var tale om en banderelateret forbrydelse, da en 22-årig mand fredag aften den 20. marts blev stukket med kniv i et område ved Høje Taastrup Station. Der var med andre ord ikke tale om en tilfældig borger, som blev overfaldet.

arrow Læs også: Efterforskning efter knivstik er fortsat i gang: Til stede med mobil politistation

Anklagemyndigheden ved Vestegnens Politi fremstillede torsdag en 21-årig mand i grundlovsforhør, med krav om varetægtsfængsling. Den 21-årige er sigtet for drabsforsøg, man Retten i Glostrup bestemte, at han skal varetægtsfængsles, mistænkt for grov vold. Han nægter sig skyldig.

Den 21-årige er én ud af i alt fem mænd, som retten nu har varetægtsfængslet i sagen. Det er tidligere sket den 26. marts, den 28. marts og den 31. marts. Yderligere en mand er sigtet i sagen, men er ikke blevet fremstillet i grundlovsforhør.

Med varetægtsfængslingen torsdag den 7. maj er opfattelsen hos Vestegnens Politi, at man har fat i alle mistænkte i den alvorlige sag. Alle grundlovsforhør er, af hensyn til politiets efterforskning, sket bag lukkede døre i Retten i Glostrup, så de nærmere omstændigheder og forklaringer kendes ikke.

Det ligger dog fast, at knivstikkeriet fandt sted på en p-plads ud for Skagensgade 3 i Høje Taastrup fredag den 20. marts kl. cirka 19.45. I forbindelse med overfaldet blev den 22-årige tildelt et kraftigt knivstik i nakken.

Ifølge politiets oplysninger samme aften, kom den 22-årige ind i kiosken på Høje Taastrup Station med friske skader efter at være blevet stukket med kniv. Derefter blev Vestegnens Politi og ambulancetjenesten alarmeret.

Siden drabsforsøget har Vestegnens Politi efterforsket sagen intensivt og det er på baggrund af denne efterforskning, at politiet har kunne anholde og sigte de mistænkte.

arrow Knivstik: En person kørt på hospitalet
12. juli 2020 kl. 22:09 Opdateret: kl. 22:04
arrow Skænderi juleaften endte i knivstik: Nu er dommen faldet
03. juni 2020 kl. 12:03 Opdateret: kl. 11:23
arrow Blodigt knivstikkeri: Nu er tre mænd fængslet
28. marts 2020 kl. 11:57 Opdateret: kl. 12:10
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk