18. maj 2021
Vivian Aaberg Lykke og hendes medarbejdere i Alma Blomster på Taastrup Hovedgade 95 fejrer butikkens to års fødselsdag med gode tilbud tirsdag den 20. april. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Vivian Aaberg Lykke og hendes medarbejdere i Alma Blomster på Taastrup Hovedgade 95 fejrer butikkens to års fødselsdag med gode tilbud tirsdag den 20. april. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fejrer fødselsdag efter en meget stille vinter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fejrer fødselsdag efter en meget stille vinter
Taastrup - 19. april 2021 kl. 15:28
Af Pernille Rohde

Det har været en stille vinter i Taastrup Hovedgade. Langt de fleste butikker var lukkede. Kun nogle få måtte holde åbent. Alma Blomster var en af dem, men efter den store nedlukning i december tog det noget tid, før kunderne fandt ud af, at de stadig kunne købe blomster.

- Det var en meget mærkelig tid, fordi gaden var så tom. Især søndagene var helt utroligt stille, fortæller Mette Ejsing, som har været ansat i butikken siden september.

Nu er der efterhånden ved at være mere normale tilstande igen, selvom der stadig er strenge restriktioner, der skal overholdes. Og Alma Blomster, som fylder to år tirsdag den 20. april, har valgt at gøre en festlig dag ud af fødselsdagen.

- Vi fejrer fødselsdag hele dagen med særlige tilbud, fortæller Mette Ejsing.

Opkaldt efter mormor

Butikkens ejer er Vivian Aaberg Lykke, som har opkaldt butikken efter sin mormor.

- Desværre nåede Vivian aldrig at møde sin mormor, men hun har hørt så meget dejligt om hende, at det var helt oplagt at vælge hendes navn til butikken, fortæller Mette Ejsing.

Butikken er ikke det eneste, der har et menneskenavn. Alma Blomster sælger også stearinlys og blomsterpotter og de har også navne som Malte og Jonathan.

Før Vivian Aaberg Lykke åbnede butikken, havde hun et engrosfirma, der solgte stearinlys. Det har hun stadig og det er lys herfra, man kan købe på Taastrup Hovedgade 95, hvor butikken ligger.

Vivian Aaberg Lykke er en kreativ butiksejer, som hele tiden finder på nye tiltag. Noget af det nyeste er, at man kan købe blomster på abonnement.

- Man kan tegne et helt personligt abonnement på blomster, så man fx får leveret buketter til kirkegården fire gange om året. Man kan skræddersy sit abonnement så meget man vil. Fx kan man lave en aftale om, hvilke farver blomsterne skal have i de forskellige årstider, fortæller Mette Ejsing.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?