16. februar 2019
Antallet af villaer til salg er faldende i Høje-Taastrup, men der er kommet flere købere til. oplyser Kennie Simonsen fra Nybolig.
Antallet af villaer til salg er faldende i Høje-Taastrup, men der er kommet flere købere til. oplyser Kennie Simonsen fra Nybolig.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få villaer til mange købere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få villaer til mange købere
Taastrup - 09. september 2018 kl. 12:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mange potentielle købere i markedet og færre villaer til salg er den perfekte opskrift på et hurtigt boligsalg, lyder det fra lokal ejendomsmægler.

Mens antallet af villaer til salg er faldende, ser det helt modsat ud, når det kommer til antallet af interesserede købere. Dem kommer der nemlig flere af. Det viser tal fra ejendomsmæglerkæden Nybolig for 2018.

Ifølge indehaver af Nybolig i Taastrup/Hedehusene Kennie Simonsen, er kombinationen af lavt boligudbud og mange købere det perfekte udgangspunkt for et hurtigt boligsalg.

- Med mange købere i markedet, som vi oplever nu, og et beskedent boligudbud, er det et ret godt tidspunkt at sætte sin villa til salg på, hvis man både ønsker en hurtig proces og en god pris, siger Kennie Simonsen.

Han er ikke i tvivl om, at det er den sunde samfundsøkonomi og den generelle optimisme på boligmarkedet, der står bag udviklingen.

- På trods af strammere lånekrav oplever vi faktisk, at der er flere seriøse købere i markedet. Det hænger sammen med de lave boligrenter og den høje beskæftigelse, som gør, at endnu flere har mulighed for at blive boligejere, siger Kennie Simonsen.

Han mener, at man bør starte med at finde ud af, hvad ens bolig er værd.

- Alle mæglere tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering, som jeg mener, man bør betjene sig af. Det kan jo være, at ens bolig er langt mere værd, end man havde forestillet sig, siger Kennie Simonsen.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk