18. oktober 2021
I Hedehuset vil der 10. oktober være råd og vejledning for borgere med nedsat hørelse. Foto: Kenn Thomsen
I Hedehuset vil der 10. oktober være råd og vejledning for borgere med nedsat hørelse. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få vejledning til den nedsatte hørelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få vejledning til den nedsatte hørelse
Taastrup - 09. oktober 2021 kl. 15:01

Ældre Sagen Høje Taastrup afholder igen temamøde om nedsat hørelse med Høreapparatkonsulent Lars Gertsen, Oticon i samarbejde med Audiologist Lone Degn Petersen, Roskilde HøreCenter. Temamødet afholdes søndag 10. oktober fra klokken 16.30 til 18.30.

I de fleste tilfælde kan et høreproblem heldigvis afhjælpes. Høreapparaterne er i dag så teknisk gode, at det vil være en rigtig god oplevelse at få et høreapparat. Nogen vil opleve, at en helt ny verden åbner sig, hvor man igen kan følge med i en samtale. Roskilde HøreCenter, med 32 års erfaring inden for området, og Oticon samarbejder om at oplyse om de mange muligheder, der er med de allernyeste høreapparater. Høreapparatkonsulent Lars Gertsen vil fortælle om hørenedsættelse, brug af høreapparat og om, hvad man kan forvente eller ikke forvente. Der informeres også om undersøgelse hos ørelæge, om udgiften til et høreapparat, og om hvordan det offentlige tilskud virker på nuværende tidspunkt.

Lars Gertsen vil endvidere fortælle om forskellen på at vælge en offentlig klinik i forhold til en privatklinik. På mødet vil der naturligvis også blive mulighed for at stille de spørgsmål, som opstår undervejs, eller dem du har med hjemmefra.

Tilmelding til Ældre Sagen: kontor@aeldresagenhtk.dk eller tlf. 29745743. Deltagelse er gratis for alle borgere i Høje-Taastrup Kommune og foregår denne gang i Hedehuset, lokale 2, Hovedgaden 371B, 2640 Hedehusene.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Rejser du til udlandet i år?