24. august 2019
I samarbejde med Din Hørespecialist Taastrup tilbyder Taastrup Apotek gratis høretest den 22. februar. PR-foto
I samarbejde med Din Hørespecialist Taastrup tilbyder Taastrup Apotek gratis høretest den 22. februar. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få tjekket din hørelse - og undgå ventelisten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få tjekket din hørelse - og undgå ventelisten
Taastrup - 17. februar 2019 kl. 09:28
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mange borgere i Taastrup, der døjer med nedsat hørelse, bruger ikke høreapparat. Derfor tilbyder Taastrup Apotek en gratis og uforpligtende høreprøve i samarbejde med Din Hørespecialist. Dermed er der mulighed for at få testet hørelsen uden først at stå på lange offentlige ventelister.

Ifølge Linette Skou Larsen, der er audiologist hos Din Hørespecialist i Taastrup, er det langt under halvdelen af dem, der lider af høretab, der bruger høreapparat, og derfor er det rigtig positivt, at der på denne måde sættes ekstra fokus på området.

De offentlige ventelister er ofte lange, og på hospitalet i Køge, går der for eksempel i skrivende stund cirka halvandet år, før man kan få udleveret et høreapparat. Som alternativ til det offentlige kan man blive behandlet på private klinikker, hvor man stadig er berettiget til tilskuddet fra det offentlige, men samtidig kan undgå de lange ventelister.

Hvis høretesten viser, at man har et høretab, tilbyder Din Hørespecialist en udførlig høreundersøgelse. Her kan man ved samme lejlighed få udleveret høreapparat, som er fuldt dækket af det offentlige tilskud. På den måde er der mulighed for at komme omkostningsfrit i gang med høreapparat.

På Taastrup Apotek foretages der høretest i samarbejde med Din Hørespecialist den 22. februar klokken 9.00 til 15.00. Arrangementet er gratis og uforpligtende.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk