22. marts 2019
FDF Høje Taastrup har blandt andet fået 70.000 kroner i støtte fra Folkeoplysningsudvalget i Høje-Taastrup Kommune til den nye bålhytte.
gallery icon

Se billedserie

FDF Høje Taastrup har blandt andet fået 70.000 kroner i støtte fra Folkeoplysningsudvalget i Høje-Taastrup Kommune til den nye bålhytte.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FDF'erne har fået deres egen bålhytte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FDF'erne har fået deres egen bålhytte
Taastrup - 09. juli 2018 kl. 11:52
Af Stina Felby Egerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Masser af plads til hygge om bålet og endda også mulighed for overnatning. Det er, hvad en ny bålhytte ved Bredebjergvej i Høje Taastrup har at byde på.

- FDF Høje Taastrup har fået en ny bålhytte, og vi er så glade for den! Det har været en lang og sej omgang - men nu står den der - stor, fin og flot, lyder det fra FDF Høje Taastrup

Den nye bålhytte blev i går officielt indviet ved et festligt arrangement, hvor FDF Høje Tastrup også markerede årets kredsafslutning.

Indvielsen forleden var også sat i værk for at takke de bidragydere, der har været med til at sikre, at bålhytten kunne opføres. Udover Høje-Taastrup Kommunes Folkeoplysningsudvalg er det Lokale- og Anlægsfonden, Østifterne, Friluftrådet samt ledere og forældre i FDF Høje Taastrup. FDF Høje Taastrups medlemmer har nemlig selv bidraget med masser af frivillige timer i arbejdet med at opføre bålhytten.

De var selvfølgelig derfor allesammen inviteret med til den festlige indvielse.

Ideen til bålhytten opstod allerede i 2015, hvor FDF Høje Taastrup fik adgang til lokaler på Bøgegården (tidligere Bøgeskolen) på Bredebjergvej. Inden da holdt spejderne til i beboerlokalerne i Torstorp, og flytningen til Bøgegården gav spejderne adgang til grønne arealer - det affødte en vision om mulighed for overnatning samt en udvidelse af spejderaktiviteterne, og ideen om en bålhytte opstod.

Bålhytten har plads til 30-40 personer om bålet, og der er mulighed for 12 overnattende personer.

Bålhytten er også tænkt som et aktiv for områdets institutioner og nærliggende skole, ligesom cykel- og vandreturister i og omkring Torstorp kan få adgang til hytten.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk