25. marts 2019
Det lokale erhvervsliv spillede forleden fodbold mod lokale politikere på rådhuset. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Det lokale erhvervsliv spillede forleden fodbold mod lokale politikere på rådhuset. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervsliv og politikere i dyst på rådhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervsliv og politikere i dyst på rådhuset
Taastrup - 14. september 2018 kl. 14:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag trak virksomheder og byrådspolitikere fra Høje-Taastrup Kommune i fodboldtøj for at dyste mod hinanden på Høje-Taastrup rådhus, hvor Rådhus Cup blev afholdt.

Udover at spille fodbold skulle de også sparke debatten i gang omkring, hvordan man bedst sikrer flere praktikpladser og jobåbninger for unge og dygtigere arbejdskraft for virksomhederne. DSV, Fakta, Domea, Bolinis, Frisk Snit og politikerne dystede om vandrepokalen og to nye praktikpladser. Det var unge, der også står bag det årligt tilbagevendende stævne Charlottecuppen, der styrede turneringen, der foregik på en mobil fodboldbane, som unge fra Charlotteskolen har bygget i samarbejde med det lokale erhvervsliv. Borgmester Mikael Ziegler (K) indledte debatten med ordene.

- Den mobile fodboldbane er et godt eksempel på, at vi her i Høje-Taastrup har et lokalt entreprenørskab. Vi udvikler byen sammen her i form af en mobil fodboldbane, som kan give glæde flere steder i kommunen. Det er aktiviteter som dette, der inspirerer vores unge til at tage en uddannelse.

Hicham Moutiq er en af de unge initiativtagere til Charlottecuppen. Han sagde.

- Fodbold kan bringe folk sammen, derfor har vi arrangeret denne dyst. Man behøver ikke at være Messi eller Ronaldo for at være med, bare man medbringer spillegejst og godt humør og det bringer folk i øjenhøjde.

DSV løb med pokalen og de to praktikpladser og sølvmedaljen gik til Frisk Snit.

Den mobile bane kan benyttes af alle borgere og medarbejdere på Høje-Taastrup Rådhus frem til og med uge 41.

Realisering af banen blev gjort mulig gennem et stærkt samarbejde med det lokale erhvervsliv. DSV donerede EU-pallerne, der fungerer som banens bander, og DSV står for transporten af banen. Nedrivningsfirmaet Tscherning opbevarer den og trælasthandlen Stark har doneret byggematerialer samt Fakta, der sponserede forplejningen til den første Charlottecup i Hovedgaden til byfesten i år. De lokale erhvervsdrivende, der har bidraget til, at projektet er blevet realiseret, har fået virksomhedens logo på banens bander. De har ikke betalt for denne reklameplads. I stedet betaler det med en anden valuta, nemlig praktikpladser og anden støtte til unge.

Se billederne i billedgalleriet øverst.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk