3. juni 2020
Her er det en TIK-løber, der løber for sig selv. Foto A. Forchhammer
Her er det en TIK-løber, der løber for sig selv. Foto A. Forchhammer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Er aldrig blevet aflyst: Traditionsrigt motionsløb gennemføres - men alle løber hver for sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Er aldrig blevet aflyst: Traditionsrigt motionsløb gennemføres - men alle løber hver for sig
Taastrup - 05. april 2020 kl. 06:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

April-udgaven af det traditionsrige Taastrupløbet bliver gennemført virtuelt i skyggen af coronakrisen. Alle kan deltage helt gratis.

- Taastrupløbet har været afholdt hver måned uden en eneste aflysning ikke mindre end 536 gange siden 1975. April-løbet bliver nummer 537, og det bliver naturligvis heller ikke aflyst, udtaler løbsleder Leif Sandager.

- Løbet bliver gennemført som et virtuelt løb, hvor løberne løber hver for sig uden kontakt for at mindske smitterisiko.

Deltagerne kan løbe 2 km, 5 km eller 10 km, og som noget nyt kan de vælge at gå 5 km. Alle skal løbe på opmålte ruter, eller selv registrere distance og tid på deres GPS-ur.

Man kan se mere og tilmelde sig på loberne.tik.dk. Der kan ikke sættes officielle tider eller rekorder til Taastrupløbet i april, og klubben uddeler ikke egentlige præmier.

For at sikre, at der ikke er mange løbere på ruten samtidig, får løberne hele påsken til at gennemføre løbet. Man skal løbe mellem skærtorsdag den 9. april og den normale løbsdag tirsdag den 14. april. Løbet bliver på enhver måde et »selvbetjeningsløb«, hvor man hver især skal selv sørge for det hele.

- Vi må finde alternative løsninger, når situationen er, som den er, og vi må se muligheder, også når det er svært. Det er vigtigt, at vi passer på hinanden, men det er også vigtigt, at vi holder os i gang i denne tid, siger TIK Løbernes formand Finn Andersen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk