26. marts 2019
Camilla Ravn Jensen søgte efter en voksenven til sin 10-årige søn Noah via Facebook. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Camilla Ravn Jensen søgte efter en voksenven til sin 10-årige søn Noah via Facebook. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Enlig mor søgte voksenven til 10-årige Noah på Facebook: Sådan er det gået

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Enlig mor søgte voksenven til 10-årige Noah på Facebook: Sådan er det gået
Taastrup - 05. juli 2018 kl. 11:36
Af Kasper Ellesøe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flere end 380 delinger og 450 likes på Facebook.

Det er, hvad den 30-årige enlige mor Camilla Ravn Jensen fra Taastrup har opnået, efter hun har søgt efter en mandlig voksenven til sin 10-årige søn Noah, der ikke har kontakt til sin far.

Det er meget mere, end hvad hun på nogen måde havde regnet med, da hun lavede opslaget på det sociale medie.

- Jeg håbede bare på, at der var nogen i mit netværk, der måske kendte nogen, der kunne tage Noah med ud og lave noget »drenget« en gang imellem, fortæller Camilla Ravn Jensen.

Hun var 19 år, da hun blev gravid med Noah, hvis far ikke var helt klar til at blive far, og derfor ikke har ønsket at have kontakt til sin søn. Derfor har hun været alene med Noah stort set hele hans liv, selvom hun løbende har forsøgt at få Noahs far til at have kontakt til sin søn. Men nu er Noah blevet så stor, at han også skal have noget mandlig stimulans.

- De sidste år har jeg måttet erkende, at jeg ikke kunne udfylde de mandlige værdier. Der er ting omkring kroppen, jeg ikke kan svare på. Når Noah spørger mig, må jeg simpelthen svare, at det ved jeg ikke. Og så er han i en alder, hvor han nogle gange synes, at hans mor er lidt pinlig, siger Camilla Ravn Jensen.

Hun havde haft tanken om at søge efter en mandlig voksenven til Noah på Facebook i længere tid. Men det har været svært at trykke på knappen.

- Jeg er ikke sådan en, der beder om hjælp, og jeg klarer mig selv. Men efter Noah havde lavet »Bogen om sig selv« i skolen og skrevet, at han var enebarn og ikke så sin far. Der ramte det mig, fordi jeg kunne se, at det var noget han brugte tid på at tænke over, siger hun.

Der er kommet over 300 henvendelser fra både unge og gamle, og Noah har været med til at udvælge nogle af dem, som de skulle kigge nærmere på.

- Jeg synes, det var fedt og sødt, at der var så mange, siger Noah selv.

Efter at have kigget en masse profiler igennem, faldt valget på Nicholas.

- Han er lige så gammel som min mor. Og så arbejder han med seje biler. Han skrev til min mor, at han ville have mig med ud at køre i nogle af bilerne, siger Noah og fortæller, hvilke seje biler der er tale om.

- Det er Porsche, Ferrari og Lamborghini.

Camilla Ravn Jensen og Noah har mødtes med Nicholas, og de har i første omgang talt om, at de skal på fisketur henover sommeren.

For Noahs mor var det vigtigt, at det var en voksen, der virkelig ville gøre noget for Noah.

- Det var vigtigt for mig, at de var seriøse, men også, at de har noget livserfaring. Jeg kunne mærke, at Nicholas havde gjort sig tanker om, hvad han ville. Han har arbejde og er selvstændig, så han selv kan tilrettelægge sin tid. Jeg følte lidt, at jeg var på date, og at jeg skulle stille de rigtige spørgsmål, fortæller Camilla Ravn Jensen, mens Noah glæder sig til at bruge tid med sin nye ven.

- Det bliver dejligt, at han kommer og laver sjove ting med mig. Da jeg mødte ham, sagde han, at jeg kunne vælge lige, hvad jeg havde lyst til, siger han.

Camilla Ravn Jensen understreger, at hun ikke er ude efter at finde en weekendfar for Noah og forestiller sig, at Noah og hans nye voksenven skal ses et par gange om måneden.

- Det skal være en, Noah kan se lidt op til, og som han deler interesser med, og som har de samme værdier som mig. Og der ramte Nicholas meget godt plet, fortæller Camilla Ravn Jensen.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk